KYK kredi faizlerinin silinmesi nasıl yapılır?

EKONOMİ 25.11.2022 - 21:30, Güncelleme: 25.11.2022 - 21:30
 

KYK kredi faizlerinin silinmesi nasıl yapılır?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, KYK faizlerinin silinmesiyle ilgili yeni açıklama yaptı. Kasapoğlu, e-Devlet üzerinden başladığını söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, KYK faizlerinin silinmesiyle ilgili yeni açıklama yaptı. Kasapoğlu, borç sorgulamalarının e-Devlet üzerinden başladığını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan yapılan çalışmanın ardından KYK faizlerinin silineceğinin müjdesini verdi. Gençler de geçtiğimiz aylarda duyurulan bu çalışmanın detaylarını merak ediyordu. Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu konuyla ilgili yeni açıklamalarda bulundu. Kasapoğlu, borç sorgulamalarının e-Devlet üzerinden başladığını söyledi.  
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, KYK faizlerinin silinmesiyle ilgili yeni açıklama yaptı. Kasapoğlu, e-Devlet üzerinden başladığını söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, KYK faizlerinin silinmesiyle ilgili yeni açıklama yaptı. Kasapoğlu, borç sorgulamalarının e-Devlet üzerinden başladığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yapılan çalışmanın ardından KYK faizlerinin silineceğinin müjdesini verdi.

Gençler de geçtiğimiz aylarda duyurulan bu çalışmanın detaylarını merak ediyordu. Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu konuyla ilgili yeni açıklamalarda bulundu.

Kasapoğlu, borç sorgulamalarının e-Devlet üzerinden başladığını söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.