Kuybu, Hiç bir esnaf odası üyelerinden destek kredi müracaatı için ücret alamaz!

EKONOMİ 06.11.2023 - 21:36, Güncelleme: 06.11.2023 - 21:36
 

Kuybu, Hiç bir esnaf odası üyelerinden destek kredi müracaatı için ücret alamaz!

Kahramanmaraş Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Kuybu, “Hiç bir esnaf odası üyelerinden destek kredi müracaatı için ücret alamaz herhangi bir danışmana yönlendiremez.”dedi.

Başkan Kuybu, sosyal medya hesabından önemli açıklamalarda bulundu. İşte Kuybu’nun o açıklaması: “Bizler esnaf ve sanatkarların öncü temsilcileriyiz. Esnaflarımızın işleri kolaylaştırmak onlara hizmet etmek gayesini ilke ve görev edinerek bulunduğumuz makamlarda oturmaktayız. Hiç bir ticari amaç gütmemiz söz konusu değildir. Son zamanlarda destek kredilerinin açıklanmasıyla birlikte bazı oda başkanlarının bilgimiz dışında üyelerini danışman firmalara belirli ücret karşılığında yönlendiklerini ve kesin krediniz çıkacak sözüyle zor günler geçiren esnaflarımızı ümitlendirerek boş vaatlerde bulunduklarını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Zor günlerden geçen esnaf ve sanatkarlarımıza desteklerin açıklandığı ilk gün sosyal medya hesabımızdan başvuru kayıtlarınızı bağlı olduğunuz oda sekreterlerimizin ve esnaf birliğimizin sicil müdürlüğünde bulunan destek ekibimizin de yapacağını duyurmuştuk. Hiç bir esnaf odası üyelerinden destek kredi müracaatı için ücret alamaz herhangi bir danışmana yönlendiremez. Bu kayıtları almak odalarımızın asli hizmet görevidir. Bu hizmeti odalarından alamayan üyelerimize esnaf ve sanatkarlar odaları birliğimizde sicil destek ekibimiz yardımcı olacaktır. Bizler işlerinizi kolaylaştırmak için varız.”  
Kahramanmaraş Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Kuybu, “Hiç bir esnaf odası üyelerinden destek kredi müracaatı için ücret alamaz herhangi bir danışmana yönlendiremez.”dedi.

Başkan Kuybu, sosyal medya hesabından önemli açıklamalarda bulundu.
İşte Kuybu’nun o açıklaması: “Bizler esnaf ve sanatkarların öncü temsilcileriyiz. Esnaflarımızın işleri kolaylaştırmak onlara hizmet etmek gayesini ilke ve görev edinerek bulunduğumuz makamlarda oturmaktayız.

Hiç bir ticari amaç gütmemiz söz konusu değildir. Son zamanlarda destek kredilerinin açıklanmasıyla birlikte bazı oda başkanlarının bilgimiz dışında üyelerini danışman firmalara belirli ücret karşılığında yönlendiklerini ve kesin krediniz çıkacak sözüyle zor günler geçiren esnaflarımızı ümitlendirerek boş vaatlerde bulunduklarını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım.

Zor günlerden geçen esnaf ve sanatkarlarımıza desteklerin açıklandığı ilk gün sosyal medya hesabımızdan başvuru kayıtlarınızı bağlı olduğunuz oda sekreterlerimizin ve esnaf birliğimizin sicil müdürlüğünde bulunan destek ekibimizin de yapacağını duyurmuştuk.

Hiç bir esnaf odası üyelerinden destek kredi müracaatı için ücret alamaz herhangi bir danışmana yönlendiremez.

Bu kayıtları almak odalarımızın asli hizmet görevidir. Bu hizmeti odalarından alamayan üyelerimize esnaf ve sanatkarlar odaları birliğimizde sicil destek ekibimiz yardımcı olacaktır. Bizler işlerinizi kolaylaştırmak için varız.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.