Kuveyt Türk'ten 36 ay vadeli 70 bin TL kredi fırsatı!

EKONOMİ 01.06.2023 - 18:03, Güncelleme: 01.06.2023 - 18:03
 

Kuveyt Türk'ten 36 ay vadeli 70 bin TL kredi fırsatı!

Kuveyt Türk akıllı telefon alımları için 70.000 TL kadar kredi verecek. İşte başvuru şartları...

Kuveyt Türk akıllı telefon alımları için 70.000 TL kadar kredi verecek. İşte başvuru şartları... Bireysel ihtiyaçları karşılamak için kullanılan bu kart ile birçok finansman ihtiyacın karşılanması mümkün oluyor. Ev yenilemek, beyaz eşya mobilya satın almak, yurt dışında eğitim görmek, dünyayı keşfetmek gibi birçok istek için bu kartın sunduğu fırsatlardan faydalanabilmeniz mümkün.  Kuveyt Türk'ün ihtiyaçları karşılamak için tasarladığı İhtiyaç Kart ile birçok ihtiyacın karşılanabilmesi mümkün oluyor. Türkiye'de ilk olan bu uygulama ile İhtiyaç Kart sahibi vatandaşlar kullanım hedefleri ile 70.000 TL'ye kadar para yükleme imkanına sahip olabilecek. Böylelikle vatandaşlar 6 ve 36 ay arasında taksit fırsatı ile kredi ödemelerini yönetebilme fırsatına sahip olacak. Aynı zamanda tek çekim avantajı bulunduğu içinde alışverişlerin sorunsuz bir şekilde yapılabilmesi mümkün olacak. İhtiyaçları ödeme güçlüğünde olan vatandaşlar bu kampanya ile ihtiyaçlarını zorlanmadan ödeme imkanına sahip olacak. Bu karta başvuru yapabilmek için kimlik kartı ve gelir belgesine ihtiyacınız olacak. Kimlik kartı ve gelir belgesi ile Kuveyt Türk şubelerine gidildiğinde İhtiyaç Kart için başvuru yapabilmek mümkün olacak.   
Kuveyt Türk akıllı telefon alımları için 70.000 TL kadar kredi verecek. İşte başvuru şartları...

Kuveyt Türk akıllı telefon alımları için 70.000 TL kadar kredi verecek. İşte başvuru şartları...

Bireysel ihtiyaçları karşılamak için kullanılan bu kart ile birçok finansman ihtiyacın karşılanması mümkün oluyor.

Ev yenilemek, beyaz eşya mobilya satın almak, yurt dışında eğitim görmek, dünyayı keşfetmek gibi birçok istek için bu kartın sunduğu fırsatlardan faydalanabilmeniz mümkün. 

Kuveyt Türk'ün ihtiyaçları karşılamak için tasarladığı İhtiyaç Kart ile birçok ihtiyacın karşılanabilmesi mümkün oluyor.

Türkiye'de ilk olan bu uygulama ile İhtiyaç Kart sahibi vatandaşlar kullanım hedefleri ile 70.000 TL'ye kadar para yükleme imkanına sahip olabilecek.

Böylelikle vatandaşlar 6 ve 36 ay arasında taksit fırsatı ile kredi ödemelerini yönetebilme fırsatına sahip olacak. Aynı zamanda tek çekim avantajı bulunduğu içinde alışverişlerin sorunsuz bir şekilde yapılabilmesi mümkün olacak.

İhtiyaçları ödeme güçlüğünde olan vatandaşlar bu kampanya ile ihtiyaçlarını zorlanmadan ödeme imkanına sahip olacak.

Bu karta başvuru yapabilmek için kimlik kartı ve gelir belgesine ihtiyacınız olacak. Kimlik kartı ve gelir belgesi ile Kuveyt Türk şubelerine gidildiğinde İhtiyaç Kart için başvuru yapabilmek mümkün olacak. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.