Kütüphaneler 03.00’e Kadar Açık Olacak!

EĞİTİM 24.01.2019 - 21:19, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Kütüphaneler 03.00’e Kadar Açık Olacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet vermekte olan halk kütüphaneleri sömestre tatiline rağmen hizmetlerine aralıksız olarak devam ediyor.

Halk kütüphanelerinin sadece ders çalışılan mekanlar olmadığına dikkat çekmek amacıyla çeşitli aktiviteler düzenlediklerine dikkat çeken Kütüphaneler Şube Müdürü Hakan Ceren, il genelinde evlerinde ders çalışma ortamı bulamayan öğrencilere hizmet verdiklerini söyledi. Şube Müdürü Ceren yaptığı açıklamada: “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemiz bünyesinde 19 kütüphane, bir gezici kütüphane ve Aliya İzzetbegoviç Açıkhava Kütüphanesi olmak üzere il genelinde Kahramanmaraş halkımıza hizmet vermekteyiz. En yoğun ve en kapsamlı olan Necip Fazıl Kısakürek Halk Kütüphanemizde sabah 8.00’den gece 03.00’e kadar Cumartesi Pazar kesintisiz hizmet verilmektedir.  Gece çay kahve ikramların da bulunulmaktadır.”diye konuştu.              
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet vermekte olan halk kütüphaneleri sömestre tatiline rağmen hizmetlerine aralıksız olarak devam ediyor.

Halk kütüphanelerinin sadece ders çalışılan mekanlar olmadığına dikkat çekmek amacıyla çeşitli aktiviteler düzenlediklerine dikkat çeken Kütüphaneler Şube Müdürü Hakan Ceren, il genelinde evlerinde ders çalışma ortamı bulamayan öğrencilere hizmet verdiklerini söyledi.

Şube Müdürü Ceren yaptığı açıklamada: “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemiz bünyesinde 19 kütüphane, bir gezici kütüphane ve Aliya İzzetbegoviç Açıkhava Kütüphanesi olmak üzere il genelinde Kahramanmaraş halkımıza hizmet vermekteyiz. En yoğun ve en kapsamlı olan Necip Fazıl Kısakürek Halk Kütüphanemizde sabah 8.00’den gece 03.00’e kadar Cumartesi Pazar kesintisiz hizmet verilmektedir.  Gece çay kahve ikramların da bulunulmaktadır.”diye konuştu.            

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.