“Kurşun” Gibi Dizi Başlıyor!

DİZİ - FİLM 09.10.2019 - 09:28, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

“Kurşun” Gibi Dizi Başlıyor!

Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmaya hazırlanan Kurşun dizisinin çekimlerine devam ediliyor.

Kurşun dizisi, 23 Ekim Çarşamba akşamı izleyicilerle buluşacak.   Başrolde Engin Altan Düzyatan, Burçin Terzioğlu, Berrak Tüzünataç ve Sarp Akkaya bulunuyor. Terzioğlu ve Düzyatan’ın yeni imajları dikkat çekti ve hayranlarında da beğeni topladı.   1970’lerin İstanbul’unda adalet arayan Savcı Orhan Atmaca (ENGİN ALTAN DÜZYATAN) ve kalemine güvenen hırslı gazeteci Leyla Devrim’in (BURÇİN TERZİOĞLU) yer altı dünyasına karşı birlikte verdikleri mücadeleyi anlatan “Kurşun” FOX’ta!  
Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmaya hazırlanan Kurşun dizisinin çekimlerine devam ediliyor.

Kurşun dizisi, 23 Ekim Çarşamba akşamı izleyicilerle buluşacak.

 

Başrolde Engin Altan Düzyatan, Burçin Terzioğlu, Berrak Tüzünataç ve Sarp Akkaya bulunuyor. Terzioğlu ve Düzyatan’ın yeni imajları dikkat çekti ve hayranlarında da beğeni topladı.

 

1970’lerin İstanbul’unda adalet arayan Savcı Orhan Atmaca (ENGİN ALTAN DÜZYATAN) ve kalemine güvenen hırslı gazeteci Leyla Devrim’in (BURÇİN TERZİOĞLU) yer altı dünyasına karşı birlikte verdikleri mücadeleyi anlatan “Kurşun” FOX’ta!

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.