Küçük esnafa koop bakkal müjdesi! Çok fazla avantajı var!

EKONOMİ 14.11.2022 - 10:01, Güncelleme: 14.11.2022 - 10:01
 

Küçük esnafa koop bakkal müjdesi! Çok fazla avantajı var!

Kahramanmaraş Bakkallar Bayiler Şekerciler ve Kantinciler Odası başkanı Şeref Özsoy, Koop bakkal hakkında fisiltihaber.com.tr ’ye konuştu.

Başkan Özsoy,“Küçük esnafın zincir marketler ile mücadele edebilmesi için bu proje çok önemli. Emeği geçenleri kutluyorum.”dedi “Markalaşma adına önemli adım” Projenin önemine değinen Özsoy,“Geçtiğimiz hafta Çarşamba günü koop bakkal projesiyle ilgili Ankara’da bir toplantı gerçekleştirildi. Bizlerde bu toplantıya katıldık. Bu çalışma esnaflarımızın çok faydasına olacak. Bizlerinde artık markalaşmamız lazım. Bu markalaşma yolunda da bu önemli bir adım.”diye konuştu.   “Müracaat süresi yok” Koop bakkal projesine başvuru tarihinin olmadığına dikkat çeken Şeref Özsoy şunları söyledi, “ Bu proje en geç şehrimize 2023 yılının ilk 6 ayı içerisinde gelmiş olacak. Yani bu tarihe kadar tüm ile ve ilçelerde hayata geçmiş olacak.  Bu projeden faydalanmak isteyenler herhangi bir şekilde ücret ödemeyecekler. Bundan faydalanmak isteyen esnaflarımız odamıza başvurmaları gerekiyor. 500 bin TL yüzde 7,5 faizle esnaflarımızı kredi kullanabilecekler. Esnaflarımız zarar veya iflası durumunda kredi fon devreye giriyor. Zarar bu fondan karşılanacak. En az 75 en fazla 150 metre kare alana sahip olunması gerekiyor. En az 5 yıl esnaf şartı olması gerekiyor. Esnaflarımız ayrıca 300 bin TL’lik kop kredi kartına sahip olacaklar. Burada ürünler standart olacak. A’dan Z’ye 132 üründen kişi istediğini satabilecek. Biz oda olarak müracaatları alıyoruz. Buna son başvuru yok isteyen istediği zaman başvuru yapabilir.”  
Kahramanmaraş Bakkallar Bayiler Şekerciler ve Kantinciler Odası başkanı Şeref Özsoy, Koop bakkal hakkında fisiltihaber.com.tr ’ye konuştu.

Başkan Özsoy,“Küçük esnafın zincir marketler ile mücadele edebilmesi için bu proje çok önemli. Emeği geçenleri kutluyorum.”dedi

“Markalaşma adına önemli adım”

Projenin önemine değinen Özsoy,“Geçtiğimiz hafta Çarşamba günü koop bakkal projesiyle ilgili Ankara’da bir toplantı gerçekleştirildi. Bizlerde bu toplantıya katıldık. Bu çalışma esnaflarımızın çok faydasına olacak. Bizlerinde artık markalaşmamız lazım. Bu markalaşma yolunda da bu önemli bir adım.”diye konuştu.

 

“Müracaat süresi yok”

Koop bakkal projesine başvuru tarihinin olmadığına dikkat çeken Şeref Özsoy şunları söyledi, “ Bu proje en geç şehrimize 2023 yılının ilk 6 ayı içerisinde gelmiş olacak. Yani bu tarihe kadar tüm ile ve ilçelerde hayata geçmiş olacak.  Bu projeden faydalanmak isteyenler herhangi bir şekilde ücret ödemeyecekler. Bundan faydalanmak isteyen esnaflarımız odamıza başvurmaları gerekiyor. 500 bin TL yüzde 7,5 faizle esnaflarımızı kredi kullanabilecekler.

Esnaflarımız zarar veya iflası durumunda kredi fon devreye giriyor. Zarar bu fondan karşılanacak. En az 75 en fazla 150 metre kare alana sahip olunması gerekiyor. En az 5 yıl esnaf şartı olması gerekiyor. Esnaflarımız ayrıca 300 bin TL’lik kop kredi kartına sahip olacaklar. Burada ürünler standart olacak. A’dan Z’ye 132 üründen kişi istediğini satabilecek. Biz oda olarak müracaatları alıyoruz. Buna son başvuru yok isteyen istediği zaman başvuru yapabilir.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.