KSÜ’de Karabağ Zaferi Konuşuldu!

AKTÜEL 16.11.2021 - 18:28, Güncelleme: 16.11.2021 - 18:28
 

KSÜ’de Karabağ Zaferi Konuşuldu!

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Uluslararası İlişkiler Öğrenci Topluluğu tarafından ‘Türkiye–Azerbaycan İkili İlişkilerinin Gelecek Perspektifi’ konulu TümYönleriyle Karabağ Zaferi konferansı düzenlendi.

Üniversite Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Saltalı, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Dekanı Prof. Dr. Mustafa Taşlıyan, akademisyen ve öğrencilerin katılımlarıyla KSÜ Kongre Merkezinde gerçekleştirilen konferansın açılış konuşmasını Rektör Prof. Dr. Niyazi Can yaptı. 27 Eylül 2020’de Ermenistan’ın saldırısı sonucunda başlayan ve 44 gün süren savaşın sonunda Karabağ’ın yeniden Azerbaycan toprağına katıldığını hatırlatan Rektör Can, bu süreçte birlik ve beraberlik içerisinde hareket eden Türkiye ve Azerbaycan arasındaki dostluk ve işbirliğinin artarak devam edeceğini söyledi. İki devlet tek millet olan Azerbaycanve Türkiye arasındaki kardeşliğin ve tüm Türk devletleri arasındaki kardeşliğin daim olması temennisini dile getiren Rektör Can, konferansa katkı ve katılım sağlayan herkese teşekkür etti.
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Uluslararası İlişkiler Öğrenci Topluluğu tarafından ‘Türkiye–Azerbaycan İkili İlişkilerinin Gelecek Perspektifi’ konulu TümYönleriyle Karabağ Zaferi konferansı düzenlendi.

Üniversite Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Saltalı, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Dekanı Prof. Dr. Mustafa Taşlıyan, akademisyen ve öğrencilerin katılımlarıyla KSÜ Kongre Merkezinde gerçekleştirilen konferansın açılış konuşmasını Rektör Prof. Dr. Niyazi Can yaptı.

27 Eylül 2020’de Ermenistan’ın saldırısı sonucunda başlayan ve 44 gün süren savaşın sonunda Karabağ’ın yeniden Azerbaycan toprağına katıldığını hatırlatan Rektör Can, bu süreçte birlik ve beraberlik içerisinde hareket eden Türkiye ve Azerbaycan arasındaki dostluk ve işbirliğinin artarak devam edeceğini söyledi.

İki devlet tek millet olan Azerbaycanve Türkiye arasındaki kardeşliğin ve tüm Türk devletleri arasındaki kardeşliğin daim olması temennisini dile getiren Rektör Can, konferansa katkı ve katılım sağlayan herkese teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.