KSÜ’de İlk Dersi Ünal Verdi!

POLİTİKA 07.10.2019 - 18:27, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

KSÜ’de İlk Dersi Ünal Verdi!

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) 2019-2010 Akademik Yılının ilk dersini Kültür ve Turizm Eski Bakanı, Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal verdi.

KSÜ 2019-2020 Akademik Yılı Açılışı kapsamında bir dizi etkinlik düzenlendi. Etkinlikler kapsamında Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’ın konuşmacı olarak katıldığı “Değişimin Kısa Tarihi ve Bugün” başlıklı açılış dersi verildi.   Avşar Yerleşkesinde yapımı devam eden projeler hakkında bilgiler veren Rektör Niyazi Can, projelerin en kısa zamanda tamamlanması hususunda Mahir Ünal ve Kahramanmaraş Milletvekillerinden destek sözü aldıklarını belirtti. 2019-2020 Akademik Yılı açılış programına katılım sağlayan herkese teşekkür eden Rektör Can, yeni akademik yılın verimli geçmesi temennisinde bulundu.   Açılış dersinin ardından Rektör Prof. Dr. Niyazi Can, Mahir Ünal'a İlahiyat Fakültesi Öğretim Grevlisi Arif Yücel tarafından Neml Suresi 30’cu ayetinin celi sülüs hattı tuğra formunda yazılan hat tablosunu hediye etti. Rektör Can ayrıca programın dinleyicileri arasında bulunan “Kim Milyoner Olmak İster?” yarışmasında 1 milyonluk soruyu cevaplandıran KSÜ Tıp Fakültesi 3’ncü sınıf öğrencisi Arda Ayten'e de İstiklal Marşı'nın 10 kıtasının yazlı olduğu bir plaket hediye etti.   2019-2020 Akademik Yılı açılış programı kapsamında Cahit Zarifoğlu Konferans Salonundaki programın ardından Eğitim Fakültesi Otopark Alanında konser düzenlendi.Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü öğrencileri tarafından popüler repertuarın yanı sıra farklı türde eserlerin icra edildiği coşku dolu konserde öğrenciler müziğe doydu.
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) 2019-2010 Akademik Yılının ilk dersini Kültür ve Turizm Eski Bakanı, Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal verdi.

KSÜ 2019-2020 Akademik Yılı Açılışı kapsamında bir dizi etkinlik düzenlendi. Etkinlikler kapsamında Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’ın konuşmacı olarak katıldığı “Değişimin Kısa Tarihi ve Bugün” başlıklı açılış dersi verildi.

 

Avşar Yerleşkesinde yapımı devam eden projeler hakkında bilgiler veren Rektör Niyazi Can, projelerin en kısa zamanda tamamlanması hususunda Mahir Ünal ve Kahramanmaraş Milletvekillerinden destek sözü aldıklarını belirtti. 2019-2020 Akademik Yılı açılış programına katılım sağlayan herkese teşekkür eden Rektör Can, yeni akademik yılın verimli geçmesi temennisinde bulundu.

 

Açılış dersinin ardından Rektör Prof. Dr. Niyazi Can, Mahir Ünal'a İlahiyat Fakültesi Öğretim Grevlisi Arif Yücel tarafından Neml Suresi 30’cu ayetinin celi sülüs hattı tuğra formunda yazılan hat tablosunu hediye etti. Rektör Can ayrıca programın dinleyicileri arasında bulunan “Kim Milyoner Olmak İster?” yarışmasında 1 milyonluk soruyu cevaplandıran KSÜ Tıp Fakültesi 3’ncü sınıf öğrencisi Arda Ayten'e de İstiklal Marşı'nın 10 kıtasının yazlı olduğu bir plaket hediye etti.

 

2019-2020 Akademik Yılı açılış programı kapsamında Cahit Zarifoğlu Konferans Salonundaki programın ardından Eğitim Fakültesi Otopark Alanında konser düzenlendi.Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü öğrencileri tarafından popüler repertuarın yanı sıra farklı türde eserlerin icra edildiği coşku dolu konserde öğrenciler müziğe doydu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.