KSÜ’de Cumhuriyetin 100. Yılı Çeşitli Etkinliklerle Kutlanıyor!

YEREL HABERLER 27.10.2023 - 15:44, Güncelleme: 27.10.2023 - 15:44
 

KSÜ’de Cumhuriyetin 100. Yılı Çeşitli Etkinliklerle Kutlanıyor!

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinde (KSÜ) Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında panel ve resim sergisi düzenlendi.

KSÜ Yunus Emre Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen etkinliklerine Rektör V. Prof. Dr. Orhan Doğan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İ. Ersin Akıncı, senato üyeleri, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı. Etkinlikler, KSÜ Güzel Sanatlar Fakültesinin düzenlemiş olduğu “100.Yıl Cumhuriyet Sergisi” temalı resim sergisinin açılışıyla başladı. Protokol ve katılımcıların beğeniyle gezdiği serginin ardından panel oturumuna geçildi. Sezai Karakoç Konferans Salonunda gerçekleştirilen “100. Yılında Cumhuriyet ve Demokrasi” panelinin açılış konuşmasını Rektör Vekili Prof. Dr. Orhan Doğan yaptı. Prof. Dr. Orhan Doğan açılış konuşmasında “Yaklaşık bir asır önce Cumhuriyetimizin önderi Gazi Mustafa Kemal Paşa ile onun silah arkadaşları ve ecdadımızın o günkü koşullarda türlü fedakârlık içerisinde yapmış oldukları mücadele sonucunda elde etmiş olduğu zaferler Cumhuriyetle taçlandırıldı. Bu hafta Cumhuriyetimiz’in 100. yılını düzenlenen etkinliklerle kutluyoruz. Nice yüzyıllara diyerek, Cumhuriyetimiz’in 100. yılının vatanımıza ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinde (KSÜ) Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında panel ve resim sergisi düzenlendi.

KSÜ Yunus Emre Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen etkinliklerine Rektör V. Prof. Dr. Orhan Doğan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İ. Ersin Akıncı, senato üyeleri, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Etkinlikler, KSÜ Güzel Sanatlar Fakültesinin düzenlemiş olduğu “100.Yıl Cumhuriyet Sergisi” temalı resim sergisinin açılışıyla başladı.

Protokol ve katılımcıların beğeniyle gezdiği serginin ardından panel oturumuna geçildi.

Sezai Karakoç Konferans Salonunda gerçekleştirilen “100. Yılında Cumhuriyet ve Demokrasi” panelinin açılış konuşmasını Rektör Vekili Prof. Dr. Orhan Doğan yaptı.

Prof. Dr. Orhan Doğan açılış konuşmasında “Yaklaşık bir asır önce Cumhuriyetimizin önderi Gazi Mustafa Kemal Paşa ile onun silah arkadaşları ve ecdadımızın o günkü koşullarda türlü fedakârlık içerisinde yapmış oldukları mücadele sonucunda elde etmiş olduğu zaferler Cumhuriyetle taçlandırıldı. Bu hafta Cumhuriyetimiz’in 100. yılını düzenlenen etkinliklerle kutluyoruz. Nice yüzyıllara diyerek, Cumhuriyetimiz’in 100. yılının vatanımıza ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.