KSÜ ve KMTSO Arasında Staj Programı İşbirliği Protokolü İmzalandı!

EKONOMİ 23.11.2021 - 19:20, Güncelleme: 23.11.2021 - 19:20
 

KSÜ ve KMTSO Arasında Staj Programı İşbirliği Protokolü İmzalandı!

KSÜ ve KMTSO Arasında Staj Programı İşbirliği Protokolü İmzalandı!

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) ile Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) arasında, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF)Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü öğrencilerinin, eğitimlerinin son yılında işletmelerde, mesleki uygulama yapmalarına yönelik usul ve esasları içeren Sektörel Uygulamalı Eğitim Staj Programı İşbirliği Protokolü üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can ve KMTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Balcıoğlu tarafından imzalandı. KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, KMTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Balcıoğlu, İİBF Dekanı Prof. Dr. Mustafa Taşlıyan, KSÜ Uluslararası Lojistik ve Ticaret Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ali Çağlar Çakmak ileUluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü öğretim elemanlarının katılımlarıyla KMTSO’da yapılan imza töreninde konuşan üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, KSÜ olarak üniversite-sanayi işbirliğini, teknoloji transferini ve uygulamalı eğitimi önemsediklerini ve KMTSO ile hedeflerinin bu manada örtüştüğünü söyledi.  
KSÜ ve KMTSO Arasında Staj Programı İşbirliği Protokolü İmzalandı!

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) ile Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) arasında, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF)Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü öğrencilerinin, eğitimlerinin son yılında işletmelerde, mesleki uygulama yapmalarına yönelik usul ve esasları içeren Sektörel Uygulamalı Eğitim Staj Programı İşbirliği Protokolü üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can ve KMTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Balcıoğlu tarafından imzalandı.


KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, KMTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Balcıoğlu, İİBF Dekanı Prof. Dr. Mustafa Taşlıyan, KSÜ Uluslararası Lojistik ve Ticaret Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ali Çağlar Çakmak ileUluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü öğretim elemanlarının katılımlarıyla KMTSO’da yapılan imza töreninde konuşan üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, KSÜ olarak üniversite-sanayi işbirliğini, teknoloji transferini ve uygulamalı eğitimi önemsediklerini ve KMTSO ile hedeflerinin bu manada örtüştüğünü söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.