KSÜ Tıp Fakültesi Öğrencilerine Beyaz Önlükleri Törenle Giydirildi!

EĞİTİM 04.01.2022 - 20:17, Güncelleme: 04.01.2022 - 20:17
 

KSÜ Tıp Fakültesi Öğrencilerine Beyaz Önlükleri Törenle Giydirildi!

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Tıp Fakültesine 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılında kayıt yaptıran öğrenciler beyaz önlüklerini törenle giydi.

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılında Covid 19 pandemisi nedeniyle yapılamayan tören, KSÜ Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi, Sezai Karakoç Konferans Salonunda Rektör Prof. Dr. Niyazi Can, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Zekeriya Pak ve Prof. Dr. İbrahim Taner Okumuş, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Bekerecioğlu, üniversite üst yöneticileri, akademisyenler, öğrenciler ve ailelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Törenin açılış konuşmasını KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, insanlık için sağlığın önemine değinerek, sağlık hizmetinin sunumunda hekimlik mesleğinin önemine dikkat çekti. Sağlık alanında hizmet sunacak meslek elemanlarının en iyi şekilde yetişmesi için üniversite olanaklarını zorlayarak fiziki-teknolojik altyapıyı ve nitelikli akademik kadroyu güçlendirdiklerini hatırlatan Rektör Can, ‘Sevgili aileler, bizlere emanet ettiğinizçocuklarınız 6 yıl sonra fakültemizden nitelikli hekimler olarak mezun olacaklar.” dedi. Program hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.  
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Tıp Fakültesine 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılında kayıt yaptıran öğrenciler beyaz önlüklerini törenle giydi.

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılında Covid 19 pandemisi nedeniyle yapılamayan tören, KSÜ Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi, Sezai Karakoç Konferans Salonunda Rektör Prof. Dr. Niyazi Can, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Zekeriya Pak ve Prof. Dr. İbrahim Taner Okumuş, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Bekerecioğlu, üniversite üst yöneticileri, akademisyenler, öğrenciler ve ailelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Törenin açılış konuşmasını KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, insanlık için sağlığın önemine değinerek, sağlık hizmetinin sunumunda hekimlik mesleğinin önemine dikkat çekti.

Sağlık alanında hizmet sunacak meslek elemanlarının en iyi şekilde yetişmesi için üniversite olanaklarını zorlayarak fiziki-teknolojik altyapıyı ve nitelikli akademik kadroyu güçlendirdiklerini hatırlatan Rektör Can, ‘Sevgili aileler, bizlere emanet ettiğinizçocuklarınız 6 yıl sonra fakültemizden nitelikli hekimler olarak mezun olacaklar.” dedi.

Program hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.