KSÜ’ de 4 Binin Üzerinde Öğrenci Mezun Oldu!

EĞİTİM 15.06.2019 - 09:52, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

KSÜ’ de 4 Binin Üzerinde Öğrenci Mezun Oldu!

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ), 2018-2019 Akademik Yılı mezunlarını, protokol üyeleri, öğrenciler ve ailelerinin katılımıyla Avşar Yerleşkesinde düzenlenen törenle uğurladı.

KSÜ Avşar Yerleşkesi Futbol Stadyumunda yapılması planlanan etkinlik sağanak yağmur ve elverişsiz hava şartları nedeniyle Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi. Mezun öğrenciler ve ailelerine seslenen üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, mezun öğrencileri kutlayarak, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat geçirmeleri temennisinde bulundu. 27 yıllık köklü bir üniversite olan KSÜ’nün toplumun ve çağın gereksinimleri doğrultusunda kendini sürekli yenilediğini ve her geçen gün büyümeye devam ettiğini ifade eden Rektör Can, yeni eğitim-öğretim yılında öğrenci adaylarını ‘Sürekli öğrenmenin, değişimin ve geleceğin adresi’ Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesine davet etti.  Törende, dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri ve hediyeleri Rektör Can ve protokol üyeleri tarafından takdim edildi. 2018-2019 Akademik Yılı birincisi Ziraat Fakültesi öğrencisi Hamdi Aslan, ikincisi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencisi Bekir İnciroğlu ve üçüncüsü İlahiyat Fakültesi öğrencisi Ayşenur Güllü oldu.  
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ), 2018-2019 Akademik Yılı mezunlarını, protokol üyeleri, öğrenciler ve ailelerinin katılımıyla Avşar Yerleşkesinde düzenlenen törenle uğurladı.

KSÜ Avşar Yerleşkesi Futbol Stadyumunda yapılması planlanan etkinlik sağanak yağmur ve elverişsiz hava şartları nedeniyle Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Mezun öğrenciler ve ailelerine seslenen üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, mezun öğrencileri kutlayarak, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat geçirmeleri temennisinde bulundu.

27 yıllık köklü bir üniversite olan KSÜ’nün toplumun ve çağın gereksinimleri doğrultusunda kendini sürekli yenilediğini ve her geçen gün büyümeye devam ettiğini ifade eden Rektör Can, yeni eğitim-öğretim yılında öğrenci adaylarını ‘Sürekli öğrenmenin, değişimin ve geleceğin adresi’ Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesine davet etti. 

Törende, dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri ve hediyeleri Rektör Can ve protokol üyeleri tarafından takdim edildi. 2018-2019 Akademik Yılı birincisi Ziraat Fakültesi öğrencisi Hamdi Aslan, ikincisi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencisi Bekir İnciroğlu ve üçüncüsü İlahiyat Fakültesi öğrencisi Ayşenur Güllü oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.