Kredi ve kredi kartı borcu olan kişilere müjdeli haber!

EKONOMİ 08.04.2023 - 10:38, Güncelleme: 08.04.2023 - 10:38
 

Kredi ve kredi kartı borcu olan kişilere müjdeli haber!

Kredi ve kredi kartı borcu olup bu borçlarını kapatmak isteyen ve tek bir yerde ödemek isteyen vatandaşlara devlet destekli ödemeler verileceği açıklandı.

Nisan ayı içerisinde bankalardan kredi ve kredi kartı borcu olup bu borçlarını kapatmak isteyen ve tek bir yerde ödemek isteyen vatandaşlara devlet destekli ödemeler verileceği açıklandı. Cumhurbaşkanı tarafından başlatılan bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılacak olan vatandaşlar özellikle de kredi ve kredi kartı borçlarını kapatmak için başvurularını gerçekleştirebilecekler ve bankalar üzerinden diledikleri zaman kredi onayı olabileceklerdir.  Cumhurbaşkanı destekli olarak onaylanan bu kredilerde Ziraat Bankası başta olmak üzere Vakıfbank ve Halkbank tarafından da bireysel krediler kullandırılmaktadır. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden başvuru gerçekleştirmek isteyen kişiler bankalardaki kredi ve kredi kartı borçlarına göre belirli limitlerde Kredi kullanabilmektedir. 3 kamu Bankası üzerinden de başvuru yaparak bireysel tüketici kredisi kullanmak istiyorsanız banka müşterisi olan vatandaşlar hemen aynı gün içinde işlemlerini gerçekleştirebilecekleri bu kampanyalara katılarak diledikleri zaman 3 kamu Bankası üzerinden de ihtiyaç kredisi kullanabilmektedirler.  
Kredi ve kredi kartı borcu olup bu borçlarını kapatmak isteyen ve tek bir yerde ödemek isteyen vatandaşlara devlet destekli ödemeler verileceği açıklandı.

Nisan ayı içerisinde bankalardan kredi ve kredi kartı borcu olup bu borçlarını kapatmak isteyen ve tek bir yerde ödemek isteyen vatandaşlara devlet destekli ödemeler verileceği açıklandı.

Cumhurbaşkanı tarafından başlatılan bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılacak olan vatandaşlar özellikle de kredi ve kredi kartı borçlarını kapatmak için başvurularını gerçekleştirebilecekler ve bankalar üzerinden diledikleri zaman kredi onayı olabileceklerdir. 

Cumhurbaşkanı destekli olarak onaylanan bu kredilerde Ziraat Bankası başta olmak üzere Vakıfbank ve Halkbank tarafından da bireysel krediler kullandırılmaktadır.

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden başvuru gerçekleştirmek isteyen kişiler bankalardaki kredi ve kredi kartı borçlarına göre belirli limitlerde Kredi kullanabilmektedir.

3 kamu Bankası üzerinden de başvuru yaparak bireysel tüketici kredisi kullanmak istiyorsanız banka müşterisi olan vatandaşlar hemen aynı gün içinde işlemlerini gerçekleştirebilecekleri bu kampanyalara katılarak diledikleri zaman 3 kamu Bankası üzerinden de ihtiyaç kredisi kullanabilmektedirler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.