Kredi kartlarında asgari ödemeler düşürüldü!

EKONOMİ 04.03.2023 - 11:21, Güncelleme: 06.03.2023 - 12:44
 

Kredi kartlarında asgari ödemeler düşürüldü!

Nebati, “Depremden zarar görenlere 10 bin, taşınanlara 15 bin lira yardım sağlıyoruz. Depremde yakınlarını kaybedenlere 100 bin lira nakdi yardım sağlıyoruz.”

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, “Depremden zarar görenlere 10 bin, taşınanlara 15 bin lira yardım sağlıyoruz. Depremde yakınlarını kaybedenlere 100 bin lira nakdi yardım sağlıyoruz.”dedi İşte Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin o açıklaması, “ 3,4 milyar liralık destek ödemesi depremzedelerin hesaplarına yatırıldı. Gelen talepler değerlendirilip hızlı şekilde kararlar alınıyor. Bu bölgede faaliyet gösteren 671 bin aktif mükellefimize vergiyle ilgili yükümlülüklerini ertelemiş olduk. Salgın döneminde devreye aldığımız yapılandırma kanunlarından faydalanan vatandaşların Şubat'tan Temmuz'a kadar olan ödeme sürelerini uzattık. Prefabrik yapı ve konteynerlerde bu yılın sonuna kadar KDV oranını yüzde 1'e indirdik. Salgın döneminde devre1 Ocak 2024 tarihine kadar kredi kartlarında kullanılan taksitlendirme sürelerini deprem bölgesindeki yerleşik vatandaşlarımız için 2 katına çıkarırken asgari ödeme oranını da yüzde 20'ye düşürdük."  
Nebati, “Depremden zarar görenlere 10 bin, taşınanlara 15 bin lira yardım sağlıyoruz. Depremde yakınlarını kaybedenlere 100 bin lira nakdi yardım sağlıyoruz.”

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, “Depremden zarar görenlere 10 bin, taşınanlara 15 bin lira yardım sağlıyoruz. Depremde yakınlarını kaybedenlere 100 bin lira nakdi yardım sağlıyoruz.”dedi

İşte Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin o açıklaması, “ 3,4 milyar liralık destek ödemesi depremzedelerin hesaplarına yatırıldı. Gelen talepler değerlendirilip hızlı şekilde kararlar alınıyor. Bu bölgede faaliyet gösteren 671 bin aktif mükellefimize vergiyle ilgili yükümlülüklerini ertelemiş olduk. Salgın döneminde devreye aldığımız yapılandırma kanunlarından faydalanan vatandaşların Şubat'tan Temmuz'a kadar olan ödeme sürelerini uzattık.

Prefabrik yapı ve konteynerlerde bu yılın sonuna kadar KDV oranını yüzde 1'e indirdik. Salgın döneminde devre1 Ocak 2024 tarihine kadar kredi kartlarında kullanılan taksitlendirme sürelerini deprem bölgesindeki yerleşik vatandaşlarımız için 2 katına çıkarırken asgari ödeme oranını da yüzde 20'ye düşürdük."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.