KPSS şartsız memur alımı yapılacak!

AKTÜEL 29.05.2024 - 19:41, Güncelleme: 29.05.2024 - 19:43
 

KPSS şartsız memur alımı yapılacak!

Kızılay, resmi internet sitesi üzerinden personel alımı ilanını duyurdu. Bu ilan kapsamında, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan ve kamu haklarından mahrum olmayan lisans mezunu adaylar başvurularını gerçekleştirebilecekler.

Kızılay, resmi internet sitesi üzerinden personel alımı ilanını duyurdu. Bu ilan kapsamında, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan ve kamu haklarından mahrum olmayan lisans mezunu adaylar başvurularını gerçekleştirebilecekler. Kızılay, Ankara'da istihdam edilmek üzere Müdahale Planları Uzmanı alımı yapacak. Bu kapsamda belirlenen kontenjanlar için adaylar arasından seçim yapılacak. Başvuru yapacak adaylardan genel olarak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olma ve kamu haklarından mahrum olmama gibi şartlar aranacak. Ayrıca, İzleme ve Değerlendirme Sorumlusu pozisyonu için belirli mesleki özel nitelikler de bulunmaktadır. Bunlar arasında lisans mezunu olma, ilgili alanda deneyim sahibi olma, iyi düzeyde İngilizce bilgisine sahip olma gibi şartlar yer almaktadır. Kızılay personel alımı başvuruları, ilanın yayım tarihinden itibaren belirtilen son başvuru tarihine kadar devam edecektir. Başvuruların sadece internet üzerinden yapılması gerekmektedir. Son Başvuru Tarihi: 11 Haziran 2024  
Kızılay, resmi internet sitesi üzerinden personel alımı ilanını duyurdu. Bu ilan kapsamında, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan ve kamu haklarından mahrum olmayan lisans mezunu adaylar başvurularını gerçekleştirebilecekler.

Kızılay, resmi internet sitesi üzerinden personel alımı ilanını duyurdu.

Bu ilan kapsamında, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan ve kamu haklarından mahrum olmayan lisans mezunu adaylar başvurularını gerçekleştirebilecekler.

Kızılay, Ankara'da istihdam edilmek üzere Müdahale Planları Uzmanı alımı yapacak. Bu kapsamda belirlenen kontenjanlar için adaylar arasından seçim yapılacak.

Başvuru yapacak adaylardan genel olarak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olma ve kamu haklarından mahrum olmama gibi şartlar aranacak.

Ayrıca, İzleme ve Değerlendirme Sorumlusu pozisyonu için belirli mesleki özel nitelikler de bulunmaktadır. Bunlar arasında lisans mezunu olma, ilgili alanda deneyim sahibi olma, iyi düzeyde İngilizce bilgisine sahip olma gibi şartlar yer almaktadır.

Kızılay personel alımı başvuruları, ilanın yayım tarihinden itibaren belirtilen son başvuru tarihine kadar devam edecektir. Başvuruların sadece internet üzerinden yapılması gerekmektedir.

Son Başvuru Tarihi: 11 Haziran 2024

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.