KPSS şartı olmadan Güvenlik ve Temizlik Görevlisi alımı!

AKTÜEL 01.06.2024 - 13:26, Güncelleme: 01.06.2024 - 13:26
 

KPSS şartı olmadan Güvenlik ve Temizlik Görevlisi alımı!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), kamu ve özel sektörde istihdam edilmek üzere toplamda 11 bin güvenlik ve temizlik personeli alımı yapacak. işte detaylar...

İŞKUR aracılığıyla yapılan alımlar kapsamında, özel sektör ve kamu sektöründe olmak üzere farklı alanlarda 7.815 temizlik görevlisi ve 3.220 güvenlik görevlisi alımı gerçekleştirilecek. Bu alımların genel dağılımı şu şekildedir: Güvenlik Görevlisi Alımı Alan Dağılımı: Özel Güvenlik Görevlisi (Silahlı): 368 Özel Güvenlik Görevlisi (Silahsız): 1.517 Güvenlik Görevlisi: 1.334 Güvenlik Görevlisi (Hastane): 1 Temizlik Personeli Alımı Alan Dağılımı: Beden İşçisi (Temizlik): 868 Uçak Temizlik Görevlisi: 6 Temizlik Görevlisi: 6.876 Temizlik Görevlisi (Hastane): 69 Temizlik Hizmetleri Proje Müdürü: 5 Temizlik İşçisi (Elle - Cadde, Sokak, Park vb.): 11 Başvuru Şartları ve Süreci İlanlara başvuracak adaylardan genel olarak aşağıdaki şartlar aranmaktadır: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, İŞKUR'a kayıtlı olmak veya yeni kayıt yaptırmak, Başvurulan pozisyonun gerektirdiği özel niteliklere sahip olmak, Görevi yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak. Başvurular, İŞKUR'un resmi internet sitesi veya en yakın İŞKUR bürosu aracılığıyla yapılabilmektedir. İlgili adaylar, İŞKUR'un resmi internet sitesinden veya en yakın İŞKUR bürosundan detaylı bilgi alabilirler.  
Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), kamu ve özel sektörde istihdam edilmek üzere toplamda 11 bin güvenlik ve temizlik personeli alımı yapacak. işte detaylar...

İŞKUR aracılığıyla yapılan alımlar kapsamında, özel sektör ve kamu sektöründe olmak üzere farklı alanlarda 7.815 temizlik görevlisi ve 3.220 güvenlik görevlisi alımı gerçekleştirilecek. Bu alımların genel dağılımı şu şekildedir:

Güvenlik Görevlisi Alımı Alan Dağılımı:

Özel Güvenlik Görevlisi (Silahlı): 368

Özel Güvenlik Görevlisi (Silahsız): 1.517

Güvenlik Görevlisi: 1.334

Güvenlik Görevlisi (Hastane): 1

Temizlik Personeli Alımı Alan Dağılımı:

Beden İşçisi (Temizlik): 868

Uçak Temizlik Görevlisi: 6

Temizlik Görevlisi: 6.876

Temizlik Görevlisi (Hastane): 69

Temizlik Hizmetleri Proje Müdürü: 5

Temizlik İşçisi (Elle - Cadde, Sokak, Park vb.): 11

Başvuru Şartları ve Süreci

İlanlara başvuracak adaylardan genel olarak aşağıdaki şartlar aranmaktadır:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

İŞKUR'a kayıtlı olmak veya yeni kayıt yaptırmak,

Başvurulan pozisyonun gerektirdiği özel niteliklere sahip olmak,

Görevi yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak.

Başvurular, İŞKUR'un resmi internet sitesi veya en yakın İŞKUR bürosu aracılığıyla yapılabilmektedir.

İlgili adaylar, İŞKUR'un resmi internet sitesinden veya en yakın İŞKUR bürosundan detaylı bilgi alabilirler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.