KPSS ÖABT sınavı ne zaman?

EĞİTİM 20.09.2022 - 09:17, Güncelleme: 20.09.2022 - 09:17
 

KPSS ÖABT sınavı ne zaman?

KPSS ÖABT sınavı ne zaman?

KPSS Alan sınavı KPSS 2022 Sınavı Genel Yetenek oturumu tarihi 18 Eylül iken, Alan Bilgisi oturumu 24- 25 Eylül tarihlerinde uygulanacak ve KPSS Lisans sonuçları 21 Ekim tarihinde açıklanacak. KPSS sınavına giren adayları sonuçlara ÖSYM'nin kendi sitesinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile ulaşabilecek. KPSS ÖABT sınavı ne zaman? KPSS ÖABT sınavı 2 Ekim tarihinde gerçekleşecek. ÖABT nedir? Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olan eğitim kurumlarında kadrolu olarak öğretmenlik yapmak isteyen tüm adayların girmesi gereken sınavdır. Toplam 75 farklı sorudan oluşan ÖABT, 18 farklı alandan oluşmaktadır.  
KPSS ÖABT sınavı ne zaman?

KPSS Alan sınavı KPSS 2022 Sınavı Genel Yetenek oturumu tarihi 18 Eylül iken, Alan Bilgisi oturumu 24- 25 Eylül tarihlerinde uygulanacak ve KPSS Lisans sonuçları 21 Ekim tarihinde açıklanacak. KPSS sınavına giren adayları sonuçlara ÖSYM'nin kendi sitesinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile ulaşabilecek.

KPSS ÖABT sınavı ne zaman?

KPSS ÖABT sınavı 2 Ekim tarihinde gerçekleşecek.

ÖABT nedir?

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olan eğitim kurumlarında kadrolu olarak öğretmenlik yapmak isteyen tüm adayların girmesi gereken sınavdır. Toplam 75 farklı sorudan oluşan ÖABT, 18 farklı alandan oluşmaktadır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.