Koşulsuz Muhalefet!

YAŞAM 17.05.2019 - 12:54, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Koşulsuz Muhalefet!

Yaşa ki daha neler göresin! Günümüzde hepimizin çevresinde vardır, her şeye koşulsuz muhalefet olanlar. Bir şey söylersiniz daha cümlenin sonunu beklemeden size cevabını önyargılı bir şekilde verir.

“O kesin öyledir, x kişisi varsa o iş olmaz” gibi olumsuz cümlelerini sıralayıverir. Onlar her işte muhalefet yapacağı bir konu mutlaka bulur. Onlar için konu fark etmez, şapkadan tavşanda çıkartsanız, işinizde insanlık adına olağanüstü başarılarda kazansanız, Dünya’yı tek elinizle de kaldırsanız değişmezler. Herhangi bir konuda bir şey olmuyorsa bile onlar oluyormuş gibi davranıp sizleri stresten strese sokabilirler. Bu kişiler çevremizde hep olmuştur ama ben özellikle son yıllarda bu kişilerin şehrimizde varlığını çok fazla hissetmeye başladım. Özelliklede sosyal medyalarda koşulsuz bir şekilde muhalefet olmaya çabucak adapte olabiliyorlar. Bunlar kendilerini adeta şartsız şurtsuz muhalefet olmaya adamışlardır. Bu kişilerle sürekli karşılaşıyoruz, önceleri sohbet ederdik ama onların her konuya böyle muhalefet olmalarından dolayı anladım ki bunlar normal değiller, o yüzden artık iletişim kurmaktan kaçınıyorum. Eminim sizlerde benim yaptığımdan farklı bir şey yapmıyorsunuzdur. Bunların gerçekten tedavi görmeye ihtiyaçları var! Buradan psikologlara çağrımızdır lütfen bu tür insanlar için toplum yararına seanslar düzenleyin. Gerçi onlar hiçbir şekilde normal olmadıklarını kabul etmiyorlar ki, nasıl tedavi edilsinler! Tarih Tutkunu Bir Kadın Onunla sosyal medya üzerinde tesadüfen tanışmıştık. İsmini bile daha sonrasında öğrendim. Çünkü kullandığı hesapta kendi ismi değil takma adı vardı.  Tarihi yerlerle ilgili güzel paylaşımlarda bulunuyordu. Bu paylaşımları benim onu takip etmemi sağladı. Özellikle bahtiyar yokuşuyla ilgili paylaşımlarından dolayı ben onun, oranın sahibi olduğunu bile düşünmeye başlamıştım. Tabii ki işin esprisi ayrı bir tarafa tarihi yerlere böyle sahip çıkıldığını görmek insanı mutlu ediyor. Ve “Bahtiyar Yokuşu” adında bir derginin olduğunu öğrendim. Dergiyi inceleme fırsatım olmadı ama en kısa sürede incelemeyi düşünüyorum. Yine Bahtiyar Yokuşu ile ilgili KSÜ’de proje sergisi oldu. Sizlerde bu güzel yerleri takip etmek istiyorsanız, facebook adresinden “Dulkadiroğlu'nun Tarihi Evleri” sayfasını takip edebilirsiniz. Az kalsın bu güzel çalışmalara imza atan tarih tutkunu kişinin ismini sizlerle paylaşmayı unutuyordum.  Bizlere paylaşımlarıyla farkındalık oluşturmaya çalışan Dulkadiroğlu Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdiresi Arzu ÖzaydınHanımefendiye teşekkürlerimizi sunuyoruz ve görevinde başarılar diliyoruz.
Yaşa ki daha neler göresin! Günümüzde hepimizin çevresinde vardır, her şeye koşulsuz muhalefet olanlar. Bir şey söylersiniz daha cümlenin sonunu beklemeden size cevabını önyargılı bir şekilde verir.

“O kesin öyledir, x kişisi varsa o iş olmaz” gibi olumsuz cümlelerini sıralayıverir. Onlar her işte muhalefet yapacağı bir konu mutlaka bulur. Onlar için konu fark etmez, şapkadan tavşanda çıkartsanız, işinizde insanlık adına olağanüstü başarılarda kazansanız, Dünya’yı tek elinizle de kaldırsanız değişmezler.

Herhangi bir konuda bir şey olmuyorsa bile onlar oluyormuş gibi davranıp sizleri stresten strese sokabilirler. Bu kişiler çevremizde hep olmuştur ama ben özellikle son yıllarda bu kişilerin şehrimizde varlığını çok fazla hissetmeye başladım. Özelliklede sosyal medyalarda koşulsuz bir şekilde muhalefet olmaya çabucak adapte olabiliyorlar. Bunlar kendilerini adeta şartsız şurtsuz muhalefet olmaya adamışlardır.

Bu kişilerle sürekli karşılaşıyoruz, önceleri sohbet ederdik ama onların her konuya böyle muhalefet olmalarından dolayı anladım ki bunlar normal değiller, o yüzden artık iletişim kurmaktan kaçınıyorum. Eminim sizlerde benim yaptığımdan farklı bir şey yapmıyorsunuzdur. Bunların gerçekten tedavi görmeye ihtiyaçları var! Buradan psikologlara çağrımızdır lütfen bu tür insanlar için toplum yararına seanslar düzenleyin. Gerçi onlar hiçbir şekilde normal olmadıklarını kabul etmiyorlar ki, nasıl tedavi edilsinler!

Tarih Tutkunu Bir Kadın

Onunla sosyal medya üzerinde tesadüfen tanışmıştık. İsmini bile daha sonrasında öğrendim. Çünkü kullandığı hesapta kendi ismi değil takma adı vardı.  Tarihi yerlerle ilgili güzel paylaşımlarda bulunuyordu. Bu paylaşımları benim onu takip etmemi sağladı. Özellikle bahtiyar yokuşuyla ilgili paylaşımlarından dolayı ben onun, oranın sahibi olduğunu bile düşünmeye başlamıştım. Tabii ki işin esprisi ayrı bir tarafa tarihi yerlere böyle sahip çıkıldığını görmek insanı mutlu ediyor. Ve “Bahtiyar Yokuşu” adında bir derginin olduğunu öğrendim. Dergiyi inceleme fırsatım olmadı ama en kısa sürede incelemeyi düşünüyorum. Yine Bahtiyar Yokuşu ile ilgili KSÜ’de proje sergisi oldu. Sizlerde bu güzel yerleri takip etmek istiyorsanız, facebook adresinden “Dulkadiroğlu'nun Tarihi Evleri” sayfasını takip edebilirsiniz. Az kalsın bu güzel çalışmalara imza atan tarih tutkunu kişinin ismini sizlerle paylaşmayı unutuyordum.  Bizlere paylaşımlarıyla farkındalık oluşturmaya çalışan Dulkadiroğlu Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdiresi Arzu ÖzaydınHanımefendiye teşekkürlerimizi sunuyoruz ve görevinde başarılar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.