Koska, Konutta fiyatlar daha da artacak!

EKONOMİ 28.11.2021 - 16:20, Güncelleme: 28.11.2021 - 16:20
 

Koska, Konutta fiyatlar daha da artacak!

Koska, “Gayrimenkul piyasasında ki artışların en önemli sebebi, maliyetlerin artması ve piyasa da ham madde ve yahut ta malzeme temini yapılamamasıdır.”dedi.

Gayrimenkul piyasasında ki artışların sebebi… Konut alacak vatandaşlara önerilerde bulunan Gayrimenkul uzmanı Faruk Koska, şunları söyledi: “Son zamanlarda gayrimenkul piyasasında ki artışlar ve fiyatlarda ki değişkenlikler alıcı müşteriler tarafından büyük tepki ve kararsızlığa neden olmuştur. Gayrimenkul piyasasında ki artışların en önemli sebebi, maliyetlerin artması ve piyasa da ham madde ve yahut ta malzeme temini yapılamamasıdır. Müşterimiz bu doğrultu da gayrimenkul alınır mı? Yada gayrimenkul e yatırım yapılır mı gibi kararsızlıklar yaşamakta. Bir kısmı ise gayrimenkul fiyatlarında düşüş beklerken, bizim yatırımcı müşterilerimize önerimiz, günümüzün en iyi yatırım aracı gayrimenkul olduğunu belirterek, gayrimenkul alacak kişilere ise bir an önce almalarını tavsiye ediyoruz. Önümüzde gayrimenkul fiyatlarının düşmesi söz konusu olmadığı gibi fiyatlar yine artışlar olacağını belirtmek isterim.”  
Koska, “Gayrimenkul piyasasında ki artışların en önemli sebebi, maliyetlerin artması ve piyasa da ham madde ve yahut ta malzeme temini yapılamamasıdır.”dedi.

Gayrimenkul piyasasında ki artışların sebebi…


Konut alacak vatandaşlara önerilerde bulunan Gayrimenkul uzmanı Faruk Koska, şunları söyledi: “Son zamanlarda gayrimenkul piyasasında ki artışlar ve fiyatlarda ki değişkenlikler alıcı müşteriler tarafından büyük tepki ve kararsızlığa neden olmuştur. Gayrimenkul piyasasında ki artışların en önemli sebebi, maliyetlerin artması ve piyasa da ham madde ve yahut ta malzeme temini yapılamamasıdır.

Müşterimiz bu doğrultu da gayrimenkul alınır mı? Yada gayrimenkul e yatırım yapılır mı gibi kararsızlıklar yaşamakta. Bir kısmı ise gayrimenkul fiyatlarında düşüş beklerken, bizim yatırımcı müşterilerimize önerimiz, günümüzün en iyi yatırım aracı gayrimenkul olduğunu belirterek, gayrimenkul alacak kişilere ise bir an önce almalarını tavsiye ediyoruz. Önümüzde gayrimenkul fiyatlarının düşmesi söz konusu olmadığı gibi fiyatlar yine artışlar olacağını belirtmek isterim.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.