KOSGEB'den 100 bin TL Hibe Desteği!

EKONOMİ 15.04.2023 - 23:56, Güncelleme: 17.04.2023 - 18:42
 

KOSGEB'den 100 bin TL Hibe Desteği!

18 yaş üstü olanlara devletten tam 100.000 TL destek ödemesi verilecek. Hibe desteği karşılıksız ve geri ödemesiz olacak. İşte detaylar…

18 yaş üstü olanlara devletten tam 100.000 TL destek ödemesi verilecek. Hibe desteği karşılıksız ve geri ödemesiz olacak. İşte detaylar… Küçük ve orta ölçekli işletmelerin geliştirilebilmesi için KOSGEB destekleri devam ediyor.  KOSGEB bu defa markalaşmak ve dijitalleşmek isteyen şirketler için destek paketi hazırladı. 100.000 TL hibe desteği için tek bir şart bulunuyor. Posta gazetesinden Murat Gülderen KOSGEB'in sağladığı hibe desteği ödemeleri ile ilgili önemli bir yazı kaleme aldı. KOSGEB KOBİ’lere sağlanacak olan hibe desteği markalaşmak ve dijitalleşmek isteyen şirketlere verilecek. Ancak çeşitli projelerin geliştirilmesi durumunda hibe desteği sağlanacak. KOSGEB'in işletme geliştirme destek projesi kapsamında Küçük işletmelerin dijital gelişimleri, fuar etkinlikleri, yurtdışı Gezileri desteklenecek. Böylece işletmelerin daha fazla kitleye ulaşması hedefleniyor. KOSGEB'in 100.000 TL hibe desteği programı ayrıntıları internet üzerinden duyuruldu. Detaylı bilgiye ulaşmak için KOSGEB'in resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Kobilere yönelik olarak başlatılan projede 18 yaş üstü olan işletme sahipleri başvuru yapabiliyor. Ancak öncelikle büyümek ve dijitalleşmek için bir proje hazırlamanız gerekiyor. Ayrıca KOSGEB tarafından başlatılan kurslara katılım şartı da aranıyor. Eğer bu şartlara uygun olduğunuzu düşünüyorsanız T.C kimlik no ve şifre ile e-devlet girişi yaparak online başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Ardından KOSGEB tarafından yapılan yönlendirmelere göre başvuru işlemlerinizi tamamlayıp projenizi sunabilirsiniz. KOSGEB Bu proje kapsamında işletmelere karşılıksız ve geri ödemesiz tam 100.000 TL hibe desteği sağlamaktadır. Koşulları taşıyanlar hibe desteği için aynı zamanda KOSGEB merkezlerini de ziyaret ederek detaylı bilgi alabilir.  
18 yaş üstü olanlara devletten tam 100.000 TL destek ödemesi verilecek. Hibe desteği karşılıksız ve geri ödemesiz olacak. İşte detaylar…

18 yaş üstü olanlara devletten tam 100.000 TL destek ödemesi verilecek. Hibe desteği karşılıksız ve geri ödemesiz olacak. İşte detaylar…

Küçük ve orta ölçekli işletmelerin geliştirilebilmesi için KOSGEB destekleri devam ediyor. 

KOSGEB bu defa markalaşmak ve dijitalleşmek isteyen şirketler için destek paketi hazırladı. 100.000 TL hibe desteği için tek bir şart bulunuyor. Posta gazetesinden Murat Gülderen KOSGEB'in sağladığı hibe desteği ödemeleri ile ilgili önemli bir yazı kaleme aldı.

KOSGEB KOBİ’lere sağlanacak olan hibe desteği markalaşmak ve dijitalleşmek isteyen şirketlere verilecek. Ancak çeşitli projelerin geliştirilmesi durumunda hibe desteği sağlanacak.

KOSGEB'in işletme geliştirme destek projesi kapsamında Küçük işletmelerin dijital gelişimleri, fuar etkinlikleri, yurtdışı Gezileri desteklenecek. Böylece işletmelerin daha fazla kitleye ulaşması hedefleniyor.

KOSGEB'in 100.000 TL hibe desteği programı ayrıntıları internet üzerinden duyuruldu. Detaylı bilgiye ulaşmak için KOSGEB'in resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Kobilere yönelik olarak başlatılan projede 18 yaş üstü olan işletme sahipleri başvuru yapabiliyor. Ancak öncelikle büyümek ve dijitalleşmek için bir proje hazırlamanız gerekiyor.

Ayrıca KOSGEB tarafından başlatılan kurslara katılım şartı da aranıyor. Eğer bu şartlara uygun olduğunuzu düşünüyorsanız T.C kimlik no ve şifre ile e-devlet girişi yaparak online başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Ardından KOSGEB tarafından yapılan yönlendirmelere göre başvuru işlemlerinizi tamamlayıp projenizi sunabilirsiniz.

KOSGEB Bu proje kapsamında işletmelere karşılıksız ve geri ödemesiz tam 100.000 TL hibe desteği sağlamaktadır. Koşulları taşıyanlar hibe desteği için aynı zamanda KOSGEB merkezlerini de ziyaret ederek detaylı bilgi alabilir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.