Kooperatif Başkanına AK Parti Rozetini milletvekili Sezal taktı!

POLİTİKA 31.03.2022 - 10:19, Güncelleme: 31.03.2022 - 10:19
 

Kooperatif Başkanına AK Parti Rozetini milletvekili Sezal taktı!

Otobüs ve İşletmecileri Kooperatifi Başkanı Yaşar Karagöl’e Ak Parti rozetini TBMM’de Ak parti Kahramanmaraş milletvekili Mehmet Cihat Sezal taktı.

Kahramanmaraş Otobüs ve İşletmecileri Kooperatifi Başkanı Yaşar Karagöl ve beraberindeki heyet Ak parti Kahramanmaraş milletvekili Mehmet Cihat Sezal’ı TBMM’de ziyaret etti. “Karagöl Ak Partiye Katıldı” Ak Partiye katılan Karagöl’ün üyelik rozetini milletvekili Sezal taktı. Bu anı sosyal medya hesaplarından duyuran Sezal, “Otobüs ve İşletmecileri Kooperatifi Başkanı Yaşar Karagöl’e AK Parti Rozetimizi Taktık. İl Yönetim Kurulu Üyemize, Kooperatif Başkanımıza ve Anadolu Basın Yayın Birliği Genel Başkan Yardımcısına Nazik Ziyaretlerinden Dolayı Teşekkür Ediyorum.”dedi
Otobüs ve İşletmecileri Kooperatifi Başkanı Yaşar Karagöl’e Ak Parti rozetini TBMM’de Ak parti Kahramanmaraş milletvekili Mehmet Cihat Sezal taktı.

Kahramanmaraş Otobüs ve İşletmecileri Kooperatifi Başkanı Yaşar Karagöl ve beraberindeki heyet Ak parti Kahramanmaraş milletvekili Mehmet Cihat Sezal’ı TBMM’de ziyaret etti.

“Karagöl Ak Partiye Katıldı”

Ak Partiye katılan Karagöl’ün üyelik rozetini milletvekili Sezal taktı. Bu anı sosyal medya hesaplarından duyuran Sezal, “Otobüs ve İşletmecileri Kooperatifi Başkanı Yaşar Karagöl’e AK Parti Rozetimizi Taktık.

İl Yönetim Kurulu Üyemize, Kooperatif Başkanımıza ve Anadolu Basın Yayın Birliği Genel Başkan Yardımcısına Nazik Ziyaretlerinden Dolayı Teşekkür Ediyorum.”dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.