Konyaspor İlhan Palut’un yerini çabuk doldurdu!

SPOR 17.01.2023 - 17:43, Güncelleme: 17.01.2023 - 17:43
 

Konyaspor İlhan Palut’un yerini çabuk doldurdu!

Konyaspor’da teknik direktör koltuğuna Aleksandar Stanojevic oturdu. Stanojevic, Konyaspor ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

İlhan Palut'la yolları ayıran Konyaspor, teknik direktörlük koltuğunu kısa sürede doldurdu.  Daha önce Partizan'ı çalıştıran Aleksandar Stanojevic'le yeni takımıyla 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. Süper Lig ekibi, 49 yaşındaki Sırp teknik direktör Aleksandar Stanojevic ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. Stanojevic, 2020-22 arasında çalıştığı Partizan'da 2.42 puan ortalaması yakalamıştı. 49 yaşındaki hoca Partizan ile 2 lig şampiyonluğu, 1 kez de Sırbistan Kupası zaferi yaşadı.  
Konyaspor’da teknik direktör koltuğuna Aleksandar Stanojevic oturdu. Stanojevic, Konyaspor ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

İlhan Palut'la yolları ayıran Konyaspor, teknik direktörlük koltuğunu kısa sürede doldurdu. 

Daha önce Partizan'ı çalıştıran Aleksandar Stanojevic'le yeni takımıyla 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Süper Lig ekibi, 49 yaşındaki Sırp teknik direktör Aleksandar Stanojevic ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. Stanojevic, 2020-22 arasında çalıştığı Partizan'da 2.42 puan ortalaması yakalamıştı.

49 yaşındaki hoca Partizan ile 2 lig şampiyonluğu, 1 kez de Sırbistan Kupası zaferi yaşadı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.