Konteyner İş Yeri Başvurusu Nasıl Yapılıyor?

AKTÜEL 27.07.2023 - 12:54, Güncelleme: 02.08.2023 - 17:39
 

Konteyner İş Yeri Başvurusu Nasıl Yapılıyor?

Bakkallar Odası Başkanı Şeref Özsoy, fisiltihaber.com.tr mikrofonlarına konteyner iş yeri başvurusu hakkında açıklamalarda bulundu.

Kahramanmaraş Bakkallar Bayiler, Şekerciler Ve Kantinciler Odası Başkanı Şeref Özsoy, fisiltihaber.com.tr mikrofonlarına konteyner iş yeri başvurusu hakkında açıklamalarda bulundu. Özsoy,  "Şehrimizde Büyükşehir Belediyemiz ve merkez ilçe belediyelerimiz AFAD iş birliğinde yoğun bir şekilde konteyner çarşılarla ilgili bir çalışma yürütüyorlar."dedi. İşte Şeref Özsoy'un o açıklaması: "Mahallelerde konteynerler kurulurken bütün esnaflar gözönünde bulunduruluyor. Bu bölgede iş yeri ağır hasar almış yada yıkılmış olan esnaflarımıza öncelik tanıyoruz. Esnaflar odamıza gelip form dolduruyor. Esnaflardan faliyet belgesi, vergi levhası isteniyor. Burada başvuru fazla oluyorsa ise kura çekiliyor. Sözleşme yapılarak anahtarları teslim ediliyor. Konteynerlere hiç bir şekilde ücret ödenmiyor." haber merkezi   
Bakkallar Odası Başkanı Şeref Özsoy, fisiltihaber.com.tr mikrofonlarına konteyner iş yeri başvurusu hakkında açıklamalarda bulundu.

Kahramanmaraş Bakkallar Bayiler, Şekerciler Ve Kantinciler Odası Başkanı Şeref Özsoy, fisiltihaber.com.tr mikrofonlarına konteyner iş yeri başvurusu hakkında açıklamalarda bulundu.

Özsoy,  "Şehrimizde Büyükşehir Belediyemiz ve merkez ilçe belediyelerimiz AFAD iş birliğinde yoğun bir şekilde konteyner çarşılarla ilgili bir çalışma yürütüyorlar."dedi.

İşte Şeref Özsoy'un o açıklaması: "Mahallelerde konteynerler kurulurken bütün esnaflar gözönünde bulunduruluyor. Bu bölgede iş yeri ağır hasar almış yada yıkılmış olan esnaflarımıza öncelik tanıyoruz. Esnaflar odamıza gelip form dolduruyor.

Esnaflardan faliyet belgesi, vergi levhası isteniyor. Burada başvuru fazla oluyorsa ise kura çekiliyor. Sözleşme yapılarak anahtarları teslim ediliyor. Konteynerlere hiç bir şekilde ücret ödenmiyor."
haber merkezi 

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.