Köfte Kulüp Başkanı Oldu!

SPOR 21.04.2019 - 18:30, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Köfte Kulüp Başkanı Oldu!

Yapılan Olağan Genel Kurul toplantısında 1920 Maraşspor'da yeni Başkan belli oldu.

13 Nisan Cumartesi günü çoğunluk sağlanamadığı için 20 Nisan Cumartesi gününe ertelenen Olağan Genel Kurul toplantısında 1920 Maraşspor'da Yeni Başkan Ali Köfte oldu. 2.başkan Ömer Gürlek, AS Başkan Selamet Atlı, Mali işler sorumlusu Mehmet Akif Dağlı ve Genel Sekreter Ramazan Gürbak oldu. 1920 Maraşspor'un ismi yeniden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor oldu. Renkleri ise Mavi- Kırmızı Beyaz oldu.
Yapılan Olağan Genel Kurul toplantısında 1920 Maraşspor'da yeni Başkan belli oldu.

13 Nisan Cumartesi günü çoğunluk sağlanamadığı için 20 Nisan Cumartesi gününe ertelenen Olağan Genel Kurul toplantısında 1920 Maraşspor'da Yeni Başkan Ali Köfte oldu. 2.başkan Ömer Gürlek, AS Başkan Selamet Atlı, Mali işler sorumlusu Mehmet Akif Dağlı ve Genel Sekreter Ramazan Gürbak oldu.

1920 Maraşspor'un ismi yeniden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor oldu. Renkleri ise Mavi- Kırmızı Beyaz oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.