KMTSO’da seçim sonucu belli oldu! Arada çok fark var!

YEREL HABERLER 19.11.2022 - 18:20, Güncelleme: 21.11.2022 - 13:03
 

KMTSO’da seçim sonucu belli oldu! Arada çok fark var!

Kahramanmaraş (KMTSO) Ticaret ve Sanayi Odası seçim sonuçları resmi olmayan bilgilere göre sonuçlandı. Seçimi Mustafa Buluntu kazandı. İşte detaylar…

Kahramanmaraş (KMTSO)  Ticaret ve Sanayi Odası seçim sonuçları resmi olmayan bilgilere göre sonuçlandı.  Seçimi Mustafa Buluntu kazandı. İşte detaylar… Ticaret ve Sanayi Odasında bugün gerçekleşen seçimde oy verme işlemi saat 17.00 itibariyle sona erdi. 1995’ten sonra ilk kez iki adaylı gerçekleşen seçimde beyaz pusula ile Mustafa Buluntu ve mavi pusula ile Şahin Balcıoğlu yarıştı. Seçim Kurulu üyelerinin oy sayımının ardından resmi olmayan sonuçlara göre seçimi kazanan Mustafa Buluntu ve Beyaz Liste oldu. Bir hafta sürecek askı sürecinin ardından MustafaBuluntu, KMTSO başkanlığını devir alacak. Yapılan seçimler sonrası beyaz listede yer alan üyeler elde edilen başarıyı oda önünde halaylar çekerek kutladı.   Komitelerin çoğunluğunun oyunu alan iş insanı Mustafa Buluntu ise, kendisi bekleyen seçmenlerine gösterilen ilgi ve alaka karşısında teşekkür ederek, demokrasinin kazandığını söyledi. Buluntu 20 komite aldı! Buluntu 29 komite’den 20 komiteyi aldı. Balcıoğlu, 6 komite bağımsız adaylar ise 3 komiteyi aldı.     
Kahramanmaraş (KMTSO) Ticaret ve Sanayi Odası seçim sonuçları resmi olmayan bilgilere göre sonuçlandı. Seçimi Mustafa Buluntu kazandı. İşte detaylar…

Kahramanmaraş (KMTSO)  Ticaret ve Sanayi Odası seçim sonuçları resmi olmayan bilgilere göre sonuçlandı. 

Seçimi Mustafa Buluntu kazandı. İşte detaylar…

Ticaret ve Sanayi Odasında bugün gerçekleşen seçimde oy verme işlemi saat 17.00 itibariyle sona erdi.

1995’ten sonra ilk kez iki adaylı gerçekleşen seçimde beyaz pusula ile Mustafa Buluntu ve mavi pusula ile Şahin Balcıoğlu yarıştı. Seçim Kurulu üyelerinin oy sayımının ardından resmi olmayan sonuçlara göre seçimi kazanan Mustafa Buluntu ve Beyaz Liste oldu.

Bir hafta sürecek askı sürecinin ardından MustafaBuluntu, KMTSO başkanlığını devir alacak. Yapılan seçimler sonrası beyaz listede yer alan üyeler elde edilen başarıyı oda önünde halaylar çekerek kutladı.

 

Komitelerin çoğunluğunun oyunu alan iş insanı Mustafa Buluntu ise, kendisi bekleyen seçmenlerine gösterilen ilgi ve alaka karşısında teşekkür ederek, demokrasinin kazandığını söyledi.

Buluntu 20 komite aldı!

Buluntu 29 komite’den 20 komiteyi aldı. Balcıoğlu, 6 komite bağımsız adaylar ise 3 komiteyi aldı. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.