KMTSO Başkanı Mustafa Buluntu’nun İlk Sözleri Ne Oldu?

YEREL HABERLER 21.11.2022 - 13:33, Güncelleme: 21.11.2022 - 13:37
 

KMTSO Başkanı Mustafa Buluntu’nun İlk Sözleri Ne Oldu?

KMTSO meslek komitesi ve meclis üyelikleri seçimleri tamamlandı. Peki, KMTSO’nun yeni başkanı Mustafa Buluntu’nun ilk sözleri ne oldu?

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) meslek komitesi ve meclis üyelikleri seçimleri tamamlandı. Peki, KMTSO’nun yeni başkanı olarak seçilen Mustafa Buluntu’nun İlk Sözleri Ne Oldu? işte detaylar... KMTSO seçimlerini Mustafa Buluntu kazandı. Kesin olmayan sonuçlara göre seçimi kazanan Buluntu, 73 meclis üyesinin 48’ini aldı. Sonuçlarından ardından açıklama yapan Mustafa Buluntu, “Yeni ekibimizle hedefimiz Kahramanmaraş’ı, odamızı paralel bir şekilde daha iyi yerlere getirmektir. En başta söylediğim gibi kazanan Kahramanmaraş olacaktır.”dedi. İşte Buluntu’nun o açıklaması: “Şubat ayında tüm üyelerimizle istişare ile çıktığımız kutlu yolu başarı ile tamamladık. Bu süreçte gecesini gündüzüne katarak çalışan, şehrimizin gelişimi noktasında elini taşın altına koyan tüm ekip arkadaşlarımızı canı yürekten kutlarım. Artık bundan sonra beyaz, mavi veya başka renk yok, tek rengimiz Kahramanmaraş. İl içinden, ilçelerimizden, il dışından gelerek oylarını kullanan, odalarına sahip çıkan tüm üyelerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum.  Sakin geçen seçim sürecinin güvenliğini sağlayan tüm güvenlik güçlerimize, ilçe seçim kurulunun değerli üyelerine, sağduyulu davranan her bir üyemize gösterdikleri anlayıştan dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kıymetli hemşerilerim, yeni ekibimizle hedefimiz Kahramanmaraş’ı, odamızı paralel bir şekilde daha iyi yerlere getirmektir. En başta söylediğim gibi kazanan Kahramanmaraş olacaktır.”  
KMTSO meslek komitesi ve meclis üyelikleri seçimleri tamamlandı. Peki, KMTSO’nun yeni başkanı Mustafa Buluntu’nun ilk sözleri ne oldu?

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) meslek komitesi ve meclis üyelikleri seçimleri tamamlandı.

Peki, KMTSO’nun yeni başkanı olarak seçilen Mustafa Buluntu’nun İlk Sözleri Ne Oldu? işte detaylar...

KMTSO seçimlerini Mustafa Buluntu kazandı. Kesin olmayan sonuçlara göre seçimi kazanan Buluntu, 73 meclis üyesinin 48’ini aldı.

Sonuçlarından ardından açıklama yapan Mustafa Buluntu, “Yeni ekibimizle hedefimiz Kahramanmaraş’ı, odamızı paralel bir şekilde daha iyi yerlere getirmektir. En başta söylediğim gibi kazanan Kahramanmaraş olacaktır.”dedi.

İşte Buluntu’nun o açıklaması: “Şubat ayında tüm üyelerimizle istişare ile çıktığımız kutlu yolu başarı ile tamamladık. Bu süreçte gecesini gündüzüne katarak çalışan, şehrimizin gelişimi noktasında elini taşın altına koyan tüm ekip arkadaşlarımızı canı yürekten kutlarım. Artık bundan sonra beyaz, mavi veya başka renk yok, tek rengimiz Kahramanmaraş.

İl içinden, ilçelerimizden, il dışından gelerek oylarını kullanan, odalarına sahip çıkan tüm üyelerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum.  Sakin geçen seçim sürecinin güvenliğini sağlayan tüm güvenlik güçlerimize, ilçe seçim kurulunun değerli üyelerine, sağduyulu davranan her bir üyemize gösterdikleri anlayıştan dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Kıymetli hemşerilerim, yeni ekibimizle hedefimiz Kahramanmaraş’ı, odamızı paralel bir şekilde daha iyi yerlere getirmektir. En başta söylediğim gibi kazanan Kahramanmaraş olacaktır.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.