KMBB’den açık hava konserleri!

13.07.2020 - 16:11, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

KMBB’den açık hava konserleri!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Tarihi Kahramanmaraş Kalesi’nde açık hava konseri düzenledi.

Büyükşehir Belediyesi çeşitli kültürel aktivitelere aralıksız devam ediyor. KMBB Kültür Spor ve Turizm Dairesi Başkanlığı tarafından Tarihi Kahramanmaraş Kalesi’nde açık hava konserleri düzenlendi.   11 Temmuz Cumartesi günü Furkan Pehlivan’ın, 12 Temmuz Pazar günü de Deniz Gürdal ve Grup Birdem’in verdiği konserler AKSU TV’de canlı olarak yayınlandı. Kahramanmaraş Kalesi’nde açık havada düzenlenen konserlerde Büyükşehir Belediyesi ekipleri, koronavirüs tedbirleri kapsamında katılımcıların sosyal mesafe ve maske takma kurallarına uyması için denetimlerde bulundu.  
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Tarihi Kahramanmaraş Kalesi’nde açık hava konseri düzenledi.

Büyükşehir Belediyesi çeşitli kültürel aktivitelere aralıksız devam ediyor. KMBB Kültür Spor ve Turizm Dairesi Başkanlığı tarafından Tarihi Kahramanmaraş Kalesi’nde açık hava konserleri düzenlendi.

 

11 Temmuz Cumartesi günü Furkan Pehlivan’ın, 12 Temmuz Pazar günü de Deniz Gürdal ve Grup Birdem’in verdiği konserler AKSU TV’de canlı olarak yayınlandı. Kahramanmaraş Kalesi’nde açık havada düzenlenen konserlerde Büyükşehir Belediyesi ekipleri, koronavirüs tedbirleri kapsamında katılımcıların sosyal mesafe ve maske takma kurallarına uyması için denetimlerde bulundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.