KİÜ’den sonra KSÜ yöneticileri de Türkoğlu’nda!

AKTÜEL 13.07.2021 - 19:05, Güncelleme: 13.07.2021 - 19:05
 

KİÜ’den sonra KSÜ yöneticileri de Türkoğlu’nda!

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, rektör yardımcıları ve Üniversite senato üyeleri Türkoğlu belediye başkanı Osman Okumuş’u ziyaret etti.

“Yatırımlar hakkında da bilgiler verdim” Başkan Okumuş ziyaret sonrası şu açıklamalarda bulundu, “İlçemize kazandırdığımız projeler ve eğitim yatırımlarının yanı sıra ilçemizin tarım, hayvancılık ve sanayi alanındaki yatırımları hakkında da bilgiler verdim. Beraberce meydana getirdiğimiz Türkoğlu yerleşkesi içinde teşekkür ettik.Ziyaretlerinden dolayı Rektörümüze, KSÜ Senato üyelerine teşekkür ederiz.   İlçemiz sınırları içerisinde değerli çiftçilerimizin ürettiği nadide sebzeleri üniversite senatosuna tanıttık. Çakıroğlu Kaledibi Çilek üreticileri birliğinin ürettiği çilekler Yaklaşık 1000dönğm alanda seracılık yapan Kadıoğlu Çiftliği sera Kooperatifi Kılılı mahallesi salatalık Kooperatifi Eli öpülesi çiftçilerimizin alın teri kazançları bereketli olsun. Misafirlerimize ilçemize kazandırdığımız Tarihi Bababurun Kalepark, tarihi su değirmeni ve Karapınar Su Parkını tanıttım. Nazik ziyaretlerinden dolayı değerli Rektörümüze, Rektör Yardımcılarımıza ve KSÜ Senatosuna teşekkür ederiz.”
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, rektör yardımcıları ve Üniversite senato üyeleri Türkoğlu belediye başkanı Osman Okumuş’u ziyaret etti.

“Yatırımlar hakkında da bilgiler verdim”

Başkan Okumuş ziyaret sonrası şu açıklamalarda bulundu, “İlçemize kazandırdığımız projeler ve eğitim yatırımlarının yanı sıra ilçemizin tarım, hayvancılık ve sanayi alanındaki yatırımları hakkında da bilgiler verdim. Beraberce meydana getirdiğimiz Türkoğlu yerleşkesi içinde teşekkür ettik.Ziyaretlerinden dolayı Rektörümüze, KSÜ Senato üyelerine teşekkür ederiz.

 

İlçemiz sınırları içerisinde değerli çiftçilerimizin ürettiği nadide sebzeleri üniversite senatosuna tanıttık. Çakıroğlu Kaledibi Çilek üreticileri birliğinin ürettiği çilekler Yaklaşık 1000dönğm alanda seracılık yapan Kadıoğlu Çiftliği sera Kooperatifi Kılılı mahallesi salatalık Kooperatifi Eli öpülesi çiftçilerimizin alın teri kazançları bereketli olsun. Misafirlerimize ilçemize kazandırdığımız Tarihi Bababurun Kalepark, tarihi su değirmeni ve Karapınar Su Parkını tanıttım. Nazik ziyaretlerinden dolayı değerli Rektörümüze, Rektör Yardımcılarımıza ve KSÜ Senatosuna teşekkür ederiz.”

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.