Kitap Fuarı Gelişerek Devam Edecek!

KÜLTÜR 26.10.2019 - 14:41, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Kitap Fuarı Gelişerek Devam Edecek!

6. Kitap ve Kültür Fuarı’nı ziyaret eden Genel Başkan Yardımcısı Ünal, “Büyükşehir Belediyemizi tebrik ediyorum. İnşallah fuarımız her yıl daha da gelişecek” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 6. Kitap ve Kültür Fuarı’nı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’den fuar ile ilgili bilgiler alan Ünal, ardından kitap evlerinin stantlarını ziyaret etti. Vali Vahdettin Özkan’ın da yer aldığı ziyarette konuşan Ünal, Kahramanmaraş için önemli bir organizasyon olduğunu ifade etti.     Ünal, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’ün kitap ve kültür fuarımız için farklı düşünceleri var. Önümüzdeki yıl fuarımız kültürel değerlerimizin yanı sıra şehrimizin gastronomisini de içine alacak şekilde daha geniş kapsamlı olacak. Bir fuardan ziyade bir festivale dönüşecek.  Bu şekilde olmasının Kahramanmaraş’ımız için daha iyi ve daha güzel olacağı kanaatindeyim” dedi.    
6. Kitap ve Kültür Fuarı’nı ziyaret eden Genel Başkan Yardımcısı Ünal, “Büyükşehir Belediyemizi tebrik ediyorum. İnşallah fuarımız her yıl daha da gelişecek” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 6. Kitap ve Kültür Fuarı’nı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’den fuar ile ilgili bilgiler alan Ünal, ardından kitap evlerinin stantlarını ziyaret etti. Vali Vahdettin Özkan’ın da yer aldığı ziyarette konuşan Ünal, Kahramanmaraş için önemli bir organizasyon olduğunu ifade etti.

 

 

Ünal, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’ün kitap ve kültür fuarımız için farklı düşünceleri var. Önümüzdeki yıl fuarımız kültürel değerlerimizin yanı sıra şehrimizin gastronomisini de içine alacak şekilde daha geniş kapsamlı olacak. Bir fuardan ziyade bir festivale dönüşecek.  Bu şekilde olmasının Kahramanmaraş’ımız için daha iyi ve daha güzel olacağı kanaatindeyim” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.