KİPAŞ’dan Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odasına Hayırlı Olsun Ziyareti!

AKTÜEL 24.06.2022 - 16:56, Güncelleme: 24.06.2022 - 16:56
 

KİPAŞ’dan Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odasına Hayırlı Olsun Ziyareti!

KİPAŞ Holding Muhasebe Grup Müdürlüğü; 2022-2025 dönemi için Kahramanmaraş Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Oda Başkanlığına seçilen Abdullah Kalın ve yönetimine tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen ziyarete, Kipaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi SMMM Hikmet Gümüşer, Mali Koordinatör YMM Derya Karaca, Muhasebe Grup Müd. SMMM Mukan Muharrem Zabun ve grup bünyesinde görev alan 30’ a yakın Mali Müşavir ve Mali Müşavir Stajyeri ile katılım sağlarken, Kipaş Holding’in bölgenin ve Kahramanmaraş’ın bünyesinde en fazla Mali Müşavir bulunduran kurum olduğu bir kez daha tescil edilmiş oldu. Ziyarette; SMMM mesleği ve bu mesleği icra eden çalışanlar adına önemli konular ele alınırken,Kipaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet Gümüşer; Kipaş Holding muhasebe çalışanlarına yönelik olarak Mali Müşavirlik ruhsatı alınması hususunda yapılan teşviklerden bahsederken,Oda Başkanı Abdullah Kalın’da SMMM mesleği ve bu mesleği icra edenler adına çok değerli olduğunu ve bu teşvik edici konuların ilimizde bulunan diğer firmalara örnek teşkil ettiğini ifade etti.
KİPAŞ Holding Muhasebe Grup Müdürlüğü; 2022-2025 dönemi için Kahramanmaraş Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Oda Başkanlığına seçilen Abdullah Kalın ve yönetimine tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen ziyarete, Kipaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi SMMM Hikmet Gümüşer, Mali Koordinatör YMM Derya Karaca, Muhasebe Grup Müd. SMMM Mukan Muharrem Zabun ve grup bünyesinde görev alan 30’ a yakın Mali Müşavir ve Mali Müşavir Stajyeri ile katılım sağlarken, Kipaş Holding’in bölgenin ve Kahramanmaraş’ın bünyesinde en fazla Mali Müşavir bulunduran kurum olduğu bir kez daha tescil edilmiş oldu.

Ziyarette; SMMM mesleği ve bu mesleği icra eden çalışanlar adına önemli konular ele alınırken,Kipaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet Gümüşer; Kipaş Holding muhasebe çalışanlarına yönelik olarak Mali Müşavirlik ruhsatı alınması hususunda yapılan teşviklerden bahsederken,Oda Başkanı Abdullah Kalın’da SMMM mesleği ve bu mesleği icra edenler adına çok değerli olduğunu ve bu teşvik edici konuların ilimizde bulunan diğer firmalara örnek teşkil ettiğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.