Kılıç, Sorumluluklarımızın bilincinde hareket ediyoruz!

EKONOMİ 30.10.2022 - 19:40, Güncelleme: 30.10.2022 - 19:40
 

Kılıç, Sorumluluklarımızın bilincinde hareket ediyoruz!

Genç MÜSİAD Kahramanmaraş şube başkanlığı tarafından özel bir otel’de tanı, tanıştır ve ticaret yap (3T) programının bölge paneli düzenlendi.

Genç MÜSİAD bölge şubelerinin yoğun katılım sağladığı Panele konuşmacı olarak KİPAŞ holding yönetim kurulu üyesi Hikmet Gümüşer ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi İİBD dekanı Prof. Dr. Mustafa Taşlıyan katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Genç MÜSİAD Kahramanmaraş şube başkanı Harun Kılıç, “Genç MÜSİAD Kahramanmaraş şube başkanlığı olarak, Türkiye’nin içinde bulunduğu sosyoekonomik ortamda sorumluluklarımızın bilincinde ve Türkiye’nin en köklü ve iş insanları derneğine yakışır şekilde faaliyet yürütme gayretindeyiz. Vizyon ve misyonumuz gereği gençlerimizin girişim ruhlarına dokunarak onların harekete geçmelerinin Türkiye’mizin kalkınmasına büyük katkı sağlayacağı bilincindeyiz.”dedi  “Katılımcılarımızın ticaretine katkı bulunmak istiyoruz” Programın önemine değinen Başkan Kılıç şunları söyledi, “Türkiye'ye 100. yılında ülke ekonomimizin dışa bağımlılığından kurtulması yolunda neferlerinden biri olarak firmalarımızın ulusal ve uluslararası ticarette yer alarak. Kalıcı olmaları için onları elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız. Bu amaç ve temenniler ile gerçekleştirdiğimiz tecrübe paylaşım panelimize konunun uzmanlığının aktarımıyla girişimci kuşakların yetişmesi için atılan bir adım olarak görürken, programımızla katılımcılarımızın ticaretine katkı bulunmak istiyoruz. Genç MÜSİAD bölge şubelerinin de geniş katılımlarıyla gerçekleşen bu programımızda katılımcılarımızın panelden istifade etmelerini ve 3 T vasıtasıyla da tanışmalarını, kaynaşmalarını, dostluk kurmalarını ve karşılıklı görüşmeler yaparak işlerine katkı sağlamayı hedefliyoruz.” “Bize büyük sorumluluk düşüyor” Genç MÜSİAD genel başkan yardımcısı Serhat Kısakürek ise “Tanı, tanıştır, ticaret yap kavramı bizim için çok kıymetli ve değerlidir. Biz bunu bütün şubelerimizde uygulamaya çalışıyoruz. Son olarak programımızı Paris’te düzenledik. Kapsamlı bir program oldu. Tabi bu programı nasıl kullanacağımız noktasında da kendimize birazcık sorumluluk düşüyor.”dedi. fisiltihaber.com.tr - ekonomi  
Genç MÜSİAD Kahramanmaraş şube başkanlığı tarafından özel bir otel’de tanı, tanıştır ve ticaret yap (3T) programının bölge paneli düzenlendi.

Genç MÜSİAD bölge şubelerinin yoğun katılım sağladığı Panele konuşmacı olarak KİPAŞ holding yönetim kurulu üyesi Hikmet Gümüşer ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi İİBD dekanı Prof. Dr. Mustafa Taşlıyan katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Genç MÜSİAD Kahramanmaraş şube başkanı Harun Kılıç, “Genç MÜSİAD Kahramanmaraş şube başkanlığı olarak, Türkiye’nin içinde bulunduğu sosyoekonomik ortamda sorumluluklarımızın bilincinde ve Türkiye’nin en köklü ve iş insanları derneğine yakışır şekilde faaliyet yürütme gayretindeyiz. Vizyon ve misyonumuz gereği gençlerimizin girişim ruhlarına dokunarak onların harekete geçmelerinin Türkiye’mizin kalkınmasına büyük katkı sağlayacağı bilincindeyiz.”dedi 

“Katılımcılarımızın ticaretine katkı bulunmak istiyoruz”

Programın önemine değinen Başkan Kılıç şunları söyledi, “Türkiye'ye 100. yılında ülke ekonomimizin dışa bağımlılığından kurtulması yolunda neferlerinden biri olarak firmalarımızın ulusal ve uluslararası ticarette yer alarak. Kalıcı olmaları için onları elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız. Bu amaç ve temenniler ile gerçekleştirdiğimiz tecrübe paylaşım panelimize konunun uzmanlığının aktarımıyla girişimci kuşakların yetişmesi için atılan bir adım olarak görürken, programımızla katılımcılarımızın ticaretine katkı bulunmak istiyoruz. Genç MÜSİAD bölge şubelerinin de geniş katılımlarıyla gerçekleşen bu programımızda katılımcılarımızın panelden istifade etmelerini ve 3 T vasıtasıyla da tanışmalarını, kaynaşmalarını, dostluk kurmalarını ve karşılıklı görüşmeler yaparak işlerine katkı sağlamayı hedefliyoruz.”

“Bize büyük sorumluluk düşüyor”

Genç MÜSİAD genel başkan yardımcısı Serhat Kısakürek ise “Tanı, tanıştır, ticaret yap kavramı bizim için çok kıymetli ve değerlidir. Biz bunu bütün şubelerimizde uygulamaya çalışıyoruz. Son olarak programımızı Paris’te düzenledik. Kapsamlı bir program oldu. Tabi bu programı nasıl kullanacağımız noktasında da kendimize birazcık sorumluluk düşüyor.”dedi.

fisiltihaber.com.tr - ekonomi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.