Kılıç, iyi parti halkın umudu oldu!

POLİTİKA 14.08.2021 - 19:54, Güncelleme: 14.08.2021 - 19:54
 

Kılıç, iyi parti halkın umudu oldu!

İyi parti Onikişubat ilçe başkanı avukat Doğan Murat Kılıç, iyi partinin halkın umudu olduğunu söyledi.

İyi parti Onikişubat ilçe başkanı avukat Doğan Murat Kılıç, bölgesinde bulunan mahalle muhtarı ziyaretlerini sürdürüyor.   “Umutları yeniden yeşerttik”   Yapmış olduğu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Kılıç şunları söyledi, “Muhtarlarımız ile yapmış olduğumuz görüşmelerde mahallenin var olan sıkıntılarını not alıp dile getirip çözüm için gerekli adımları atıyoruz. Parklarda dinlenen vakit geçiren sohbet eden vatandaşlarımızla selamlaşıp Hasbihal ettik. Bir dokunup bin ah işittik. Umudunuzu kaybetmeyin bakın İYİ’ler burada dedik, gözlerindeki ışıkları umudu görmemek mümkün değildi. Bir kere daha gördüm ki; İYİ Parti bu ülkenin umudu olmuş bizde hiç kimsenin umudunu yitirmemesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”
İyi parti Onikişubat ilçe başkanı avukat Doğan Murat Kılıç, iyi partinin halkın umudu olduğunu söyledi.

İyi parti Onikişubat ilçe başkanı avukat Doğan Murat Kılıç, bölgesinde bulunan mahalle muhtarı ziyaretlerini sürdürüyor.

 

“Umutları yeniden yeşerttik”

 

Yapmış olduğu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Kılıç şunları söyledi, “Muhtarlarımız ile yapmış olduğumuz görüşmelerde mahallenin var olan sıkıntılarını not alıp dile getirip çözüm için gerekli adımları atıyoruz. Parklarda dinlenen vakit geçiren sohbet eden vatandaşlarımızla selamlaşıp Hasbihal ettik.

Bir dokunup bin ah işittik. Umudunuzu kaybetmeyin bakın İYİ’ler burada dedik, gözlerindeki ışıkları umudu görmemek mümkün değildi. Bir kere daha gördüm ki; İYİ Parti bu ülkenin umudu olmuş bizde hiç kimsenin umudunu yitirmemesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.