Kılıç, Gazetecileri Unutmadı!

09.01.2019 - 17:30, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Kılıç, Gazetecileri Unutmadı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Bekir Kılıç, 10 Ocak çalışan gazeteciler günü nedeniyle yazılı olarak bir mesaj yayınladı.

Kılıç, “Gazeteci kardeşlerimiz mesleğin zor ve yıpratıcı şartlarına rağmen büyük bir özveri ile gayret göstererek toplumu aydınlatmak için her mevsim şartlarında gece gündüz demeden çalışan ve yorulmak kelimesine meslek hayatında yer vermeyen bireylerdir. Bizler kendi yaşantımıza devam ederken gazeteciler bizi bilgilendirmek amacıyla yaşadığımız bölgede, ülkemizde ve dünyanın her tarafında ki gelişmeleri derleyip haberleştirip bizlere sade ve tarafsız bir şekilde sunmaktadırlar.”dedi. İşte meclis üyesi Bekir Kılıç’ın yapmış olduğu o açıklama, “Özellikle yerel basın çalışanlarının bir çok zorluklarla karşılaştıkları meslek hayatlarında çalışma şartlarının ve ekonomik özgürlüklerinin iyileştirilmesi için de yeni projeler hayata geçirilmelidir. Toplumu sürekli bilgilendirerek büyük bir sorumluluğu üzerinde taşıyan gazetecilerimizin herhangi bir baskıya ve zorluğa maruz kalmadan özgür bir şekilde çalışması için gerekli alt yapının sağlanması ve meslek itibarının en üst seviyede tutulması çok önemli bir ayrıntıdır. İlkeli,kararlı ve objektif bir şekilde cefakar bir mesleği sürdüren tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü tebrik ediyorum.Ayrıca bugüne kadar ebediyete intikal eden gazetecilerimizide saygıyla yad ediyorum.Basın mesleğine gönül veren tüm gazetecilerimize de sağlıklı,huzurlu ve mutluluk dolu bir meslek hayatı diliyorum.”
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Bekir Kılıç, 10 Ocak çalışan gazeteciler günü nedeniyle yazılı olarak bir mesaj yayınladı.

Kılıç, “Gazeteci kardeşlerimiz mesleğin zor ve yıpratıcı şartlarına rağmen büyük bir özveri ile gayret göstererek toplumu aydınlatmak için her mevsim şartlarında gece gündüz demeden çalışan ve yorulmak kelimesine meslek hayatında yer vermeyen bireylerdir. Bizler kendi yaşantımıza devam ederken gazeteciler bizi bilgilendirmek amacıyla yaşadığımız bölgede, ülkemizde ve dünyanın her tarafında ki gelişmeleri derleyip haberleştirip bizlere sade ve tarafsız bir şekilde sunmaktadırlar.”dedi.

İşte meclis üyesi Bekir Kılıç’ın yapmış olduğu o açıklama, “Özellikle yerel basın çalışanlarının bir çok zorluklarla karşılaştıkları meslek hayatlarında çalışma şartlarının ve ekonomik özgürlüklerinin iyileştirilmesi için de yeni projeler hayata geçirilmelidir. Toplumu sürekli bilgilendirerek büyük bir sorumluluğu üzerinde taşıyan gazetecilerimizin herhangi bir baskıya ve zorluğa maruz kalmadan özgür bir şekilde çalışması için gerekli alt yapının sağlanması ve meslek itibarının en üst seviyede tutulması çok önemli bir ayrıntıdır. İlkeli,kararlı ve objektif bir şekilde cefakar bir mesleği sürdüren tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü tebrik ediyorum.Ayrıca bugüne kadar ebediyete intikal eden gazetecilerimizide saygıyla yad ediyorum.Basın mesleğine gönül veren tüm gazetecilerimize de sağlıklı,huzurlu ve mutluluk dolu bir meslek hayatı diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.