Kılıç, Esnaf bitmiş durumda insanlar ise bir şey alamıyor!

POLİTİKA 16.06.2022 - 22:15, Güncelleme: 16.06.2022 - 22:18
 

Kılıç, Esnaf bitmiş durumda insanlar ise bir şey alamıyor!

İyi Parti Onikişubat ilçe başkanı av. Doğan Murat Kılıç, Akif İnan Mahallesindeki esnafları ziyaret etti.

Başkan Kılıç ve beraberindeki bir önceki dönem Onikişubat Belediye Başkan Adayı Mustafa Bastırmacı, milletvekili aday adayı Doç.Dr. Ziya Dumlupınar İl yönetim kurulu üyeleri ve Onikişubat yönetim kurulu üyeleriyle beraber Akif İnan Mahallesindeki esnafları ziyaret etti. “Geleceğe umutla bakmalarını sağladık” Esnaf ziyareti hakkında konuşan Doğan Murat Kılıç şunları söyledi: “Esnaf bitmiş durumda insanlar bir şey alamıyor, kiralarımızı ödemekte zorlanıyoruz diyorlar ve değişim için İYİ Partiden olan umutlarından bahsediyorlar. Alışverişe gelen halk geçinemediklerini çok zorlandıklarını dile getiriyorlar ama İYİ Partiye olan inançlarını da dile getirmeleri bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Evet, bize inanın biz liyakatli kadrolarımızla bu ülkeyi ayağa kaldıracağımıza söz veriyoruz dedik. Kararsız birçok seçmene yaptığımız dokunuşlarla geleceğe umutla bakmalarını sağladık.”
İyi Parti Onikişubat ilçe başkanı av. Doğan Murat Kılıç, Akif İnan Mahallesindeki esnafları ziyaret etti.

Başkan Kılıç ve beraberindeki bir önceki dönem Onikişubat Belediye Başkan Adayı Mustafa Bastırmacı, milletvekili aday adayı Doç.Dr. Ziya Dumlupınar İl yönetim kurulu üyeleri ve Onikişubat yönetim kurulu üyeleriyle beraber Akif İnan Mahallesindeki esnafları ziyaret etti.

“Geleceğe umutla bakmalarını sağladık”

Esnaf ziyareti hakkında konuşan Doğan Murat Kılıç şunları söyledi: “Esnaf bitmiş durumda insanlar bir şey alamıyor, kiralarımızı ödemekte zorlanıyoruz diyorlar ve değişim için İYİ Partiden olan umutlarından bahsediyorlar.

Alışverişe gelen halk geçinemediklerini çok zorlandıklarını dile getiriyorlar ama İYİ Partiye olan inançlarını da dile getirmeleri bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Evet, bize inanın biz liyakatli kadrolarımızla bu ülkeyi ayağa kaldıracağımıza söz veriyoruz dedik.

Kararsız birçok seçmene yaptığımız dokunuşlarla geleceğe umutla bakmalarını sağladık.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.