Kılıç, Andırın’daki kendi mahallesindeki vatandaşlarla iftar’da buluştu!

AKTÜEL 29.04.2022 - 11:30, Güncelleme: 29.04.2022 - 11:30
 

Kılıç, Andırın’daki kendi mahallesindeki vatandaşlarla iftar’da buluştu!

İYİ Parti Onikişubat ilçe başkanı av. Doğan Murat Kılıç, İYİ Parti Andırın İlçe Teşkilatının Çokak mahallesinde düzenlenen iftar programına katıldı.

İftar programı hakkında açıklamalarda bulunan Kılıç şu ifadelere yer verdi: “İYİ Parti Andırın İlçe Teşkilatımızın her mahallede iftar programı düzenleme şiarıyla düzenlemiş olduğu bizi de vesile ettiği iftar programının bugünkü yeri benim de köyüm olan Çokak köyündeydi. Köylülerimle ramazan ayında iftar yemeği yememize vesile olan Andırın İlçe Başkanımız Fatih Dal başkanım ve kıymetli yöneticilerimize teşekkür ederim. Bu programda beni yalnız bırakmayan İlçe sekreterimiz Fatih Kalaycı, İlçe teşkilat başkanımız İbrahim Çinar ve kıymetli hocam Muhammet Enes Altıneriten hocama teşekkür ederim.”
İYİ Parti Onikişubat ilçe başkanı av. Doğan Murat Kılıç, İYİ Parti Andırın İlçe Teşkilatının Çokak mahallesinde düzenlenen iftar programına katıldı.

İftar programı hakkında açıklamalarda bulunan Kılıç şu ifadelere yer verdi: “İYİ Parti Andırın İlçe Teşkilatımızın her mahallede iftar programı düzenleme şiarıyla düzenlemiş olduğu bizi de vesile ettiği iftar programının bugünkü yeri benim de köyüm olan Çokak köyündeydi.

Köylülerimle ramazan ayında iftar yemeği yememize vesile olan Andırın İlçe Başkanımız Fatih Dal başkanım ve kıymetli yöneticilerimize teşekkür ederim.

Bu programda beni yalnız bırakmayan İlçe sekreterimiz Fatih Kalaycı, İlçe teşkilat başkanımız İbrahim Çinar ve kıymetli hocam Muhammet Enes Altıneriten hocama teşekkür ederim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.