Kılıç, 1 oydan çekindiğiniz için mi, beni il delegesi yapmadınız!

YEREL HABERLER 27.11.2022 - 15:57, Güncelleme: 27.11.2022 - 15:57
 

Kılıç, 1 oydan çekindiğiniz için mi, beni il delegesi yapmadınız!

Geçtiğimiz haftalarda görevden alınan Av. Doğan Murat Kılıç, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Geçtiğimiz haftalarda iyi parti onikişubat ilçe başkanıyken görevden alınan Av. Doğan Murat Kılıç, iyi parti il başkan adayı olan il başkan yardımcısı Süleyman Tekerek’e sosyal medya hesabından sistem dolu paylaşımda bulundu.  Kılıç, “Ben bu partinin 4,5 sene en büyük ilçesinin ilçe başkanlığını yaptım, yapılacak il başkanlığı seçiminde şahsına vermeyeceğimi düşündüğün 1 oydan çekindiğiniz için mi beni il delegesi yapmadınız kıymetli abim Süleyman Tekerek.” İfadelerine yer verdi.   
Geçtiğimiz haftalarda görevden alınan Av. Doğan Murat Kılıç, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Geçtiğimiz haftalarda iyi parti onikişubat ilçe başkanıyken görevden alınan Av. Doğan Murat Kılıç, iyi parti il başkan adayı olan il başkan yardımcısı Süleyman Tekerek’e sosyal medya hesabından sistem dolu paylaşımda bulundu. 

Kılıç, “Ben bu partinin 4,5 sene en büyük ilçesinin ilçe başkanlığını yaptım, yapılacak il başkanlığı seçiminde şahsına vermeyeceğimi düşündüğün 1 oydan çekindiğiniz için mi beni il delegesi yapmadınız kıymetli abim Süleyman Tekerek.” İfadelerine yer verdi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.