Keyfinizi yerine getirecek içerikler!

DİZİ - FİLM 27.06.2021 - 20:28, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Keyfinizi yerine getirecek içerikler!

Moraliniz bozuk olduğunda ve endişeli hissettiğinizde keyfinizi yerine getirmek için izleyebileceğiniz harika Netflix içeriklerini bir araya getirdik.

Gezegenimiz – Our Planet (2019) – IMDb: 9,3   Gezegenimiz, uzak kuzey kutbu vahşi doğası ve gizemli derin okyanuslardan, Afrika’nın uçsuz bucaksız manzaralarına ve Güney Amerika’nın çeşitli ormanlarına kadar dünyanın dört bir yanındaki habitat çeşitliliğinin genişliğine odaklanıyor. Rahatlatıcı Netflix içerikleri arasında bulunan 8 bölümlük mini dizinin sunumunu David Attenborough yapıyor. Riverdale (2017-) – IMDb: 6,8 Riverdale, Archie Comics’in ana karakterleri olan Archie, Veronica ve Betty’yi merkezine taşıyor. Dizi, sessiz sakin görünen bir kasaba olan Riverdale’in altında yatan karanlığı konu alıyor. Keyifli Netflix içerikleri arasında bulunan dizide K. J. Apa, Camila Mendes ve Lili Reinhart rol alıyor. Şakrak Jangle’ın Noel Serüveni – Jingle Jangle: A Christmas Journey (2020) – IMDb: 6,5 Jingle Jangle, oyuncakçı olan bir adam ve onun torununu konu alıyor. Çok güvendiği çırağının ihanetine uğrayan Jeronicus Jangle, bu olay yüzünden tüm neşesini kaybeder. Ancak maceraperest torunu onun hayatını önemli ölçüde değiştirecektir. Çünkü bu ikili, hayatlarını tamamen değiştirecek olan büyülü bir icat yaparlar. Filmin başrollerini Forest Whitaker ve Madalen Mills ikilisi paylaşıyor. Rust Valley Restorers (2018-) – IMDb: 7,8 Klasik araba koleksiyoncusu Mike Hall, arkadaşı Avery Shoaf ve Connor Hall oğlu ile birlikte klasik arabaları restore edip kazanç elde etmek için varını yoğunu ortaya koyuyor. Jane The Virgin (2014-2019) – IMDb: 7,8 Jane Villanueva, öğretmen olmak için çalışan ve yazar olma hayalleri kuran genç bir kadındır. Büyükannesi ona küçükken bekaretini evleninceye kadar koruması gerektiğini öğretmiştir. Bu nedenle Jane, henüz hiç seks yapmamıştır. Ancak bir gün hastanedeki bir hata yüzünden hamile kaldığını öğrenir ve geleceğini yeniden planlamak zorunda kalır. Keyifli Netflix içerikleri arasında bulunan dizinin başrolünde Gina Rodriguez yer alıyor. Nadiya Bakes (2020-) – IMDb: 7 Bu yemek programında Nadiya Hussain, pratik lezzetler, hayali malzemeler ve hızlı tarifler yapıyor. Hem keyifli hem de rahatlatıcı olan yemek programı, morali bozuk olanlar ve canı sıkılanlar için biçilmiş kaftan.
Moraliniz bozuk olduğunda ve endişeli hissettiğinizde keyfinizi yerine getirmek için izleyebileceğiniz harika Netflix içeriklerini bir araya getirdik.

Gezegenimiz – Our Planet (2019) – IMDb: 9,3

 

Gezegenimiz, uzak kuzey kutbu vahşi doğası ve gizemli derin okyanuslardan, Afrika’nın uçsuz bucaksız manzaralarına ve Güney Amerika’nın çeşitli ormanlarına kadar dünyanın dört bir yanındaki habitat çeşitliliğinin genişliğine odaklanıyor. Rahatlatıcı Netflix içerikleri arasında bulunan 8 bölümlük mini dizinin sunumunu David Attenborough yapıyor.


Riverdale (2017-) – IMDb: 6,8


Riverdale, Archie Comics’in ana karakterleri olan Archie, Veronica ve Betty’yi merkezine taşıyor. Dizi, sessiz sakin görünen bir kasaba olan Riverdale’in altında yatan karanlığı konu alıyor. Keyifli Netflix içerikleri arasında bulunan dizide K. J. Apa, Camila Mendes ve Lili Reinhart rol alıyor.


Şakrak Jangle’ın Noel Serüveni – Jingle Jangle: A Christmas Journey (2020) – IMDb: 6,5


Jingle Jangle, oyuncakçı olan bir adam ve onun torununu konu alıyor. Çok güvendiği çırağının ihanetine uğrayan Jeronicus Jangle, bu olay yüzünden tüm neşesini kaybeder. Ancak maceraperest torunu onun hayatını önemli ölçüde değiştirecektir. Çünkü bu ikili, hayatlarını tamamen değiştirecek olan büyülü bir icat yaparlar. Filmin başrollerini Forest Whitaker ve Madalen Mills ikilisi paylaşıyor.


Rust Valley Restorers (2018-) – IMDb: 7,8


Klasik araba koleksiyoncusu Mike Hall, arkadaşı Avery Shoaf ve Connor Hall oğlu ile birlikte klasik arabaları restore edip kazanç elde etmek için varını yoğunu ortaya koyuyor.


Jane The Virgin (2014-2019) – IMDb: 7,8


Jane Villanueva, öğretmen olmak için çalışan ve yazar olma hayalleri kuran genç bir kadındır. Büyükannesi ona küçükken bekaretini evleninceye kadar koruması gerektiğini öğretmiştir. Bu nedenle Jane, henüz hiç seks yapmamıştır. Ancak bir gün hastanedeki bir hata yüzünden hamile kaldığını öğrenir ve geleceğini yeniden planlamak zorunda kalır. Keyifli Netflix içerikleri arasında bulunan dizinin başrolünde Gina Rodriguez yer alıyor.


Nadiya Bakes (2020-) – IMDb: 7


Bu yemek programında Nadiya Hussain, pratik lezzetler, hayali malzemeler ve hızlı tarifler yapıyor. Hem keyifli hem de rahatlatıcı olan yemek programı, morali bozuk olanlar ve canı sıkılanlar için biçilmiş kaftan.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.