Kervancıoğlu’ndan Adalet Bakan Yardımcısına Ziyaret!

EKONOMİ 27.05.2021 - 19:23, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Kervancıoğlu’ndan Adalet Bakan Yardımcısına Ziyaret!

Alpedo Kervan Lezzet Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, Adalet Bakan Yardımcısı Yakup Moğul’u ziyaret etti.

Alpedo Kervan Lezzet Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, Adalet Bakan Yardımcısı  Yakup Moğul’u ziyaret etti.   Yapmış olduğu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Kervancıoğlu, "Kahramanmaraş’ımızın selamını ilettik. Sayın Bakan Yardımcımıza göstermiş olduğu nezaket ve ev sahipliği için teşekkür ediyorum”dedi.   Kahramanmaraş'ın Turizm elçisi olan Sami Kervancıoğlu, yapmış olduğu ziyarette Kahramanaraş'ın birbirinden özel lezzetleri Adalet Bakan Yardımcısı Yakup Moğul’a ikram etti.
Alpedo Kervan Lezzet Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, Adalet Bakan Yardımcısı Yakup Moğul’u ziyaret etti.

Alpedo Kervan Lezzet Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, Adalet Bakan Yardımcısı  Yakup Moğul’u ziyaret etti.

 

Yapmış olduğu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Kervancıoğlu, "Kahramanmaraş’ımızın selamını ilettik. Sayın Bakan Yardımcımıza göstermiş olduğu nezaket ve ev sahipliği için teşekkür ediyorum”dedi.

 

Kahramanmaraş'ın Turizm elçisi olan Sami Kervancıoğlu, yapmış olduğu ziyarette Kahramanaraş'ın birbirinden özel lezzetleri Adalet Bakan Yardımcısı Yakup Moğul’a ikram etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.