Kerem Aktürkoğlu Moskova için biletini kesti!

SPOR 16.08.2024 - 11:21, Güncelleme: 16.08.2024 - 11:21
 

Kerem Aktürkoğlu Moskova için biletini kesti!

Spartak Moskova'nın ilk teklifini geri çeviren Kerem, Rus kulübünün fiyat arttırmasıyla ikna oldu. iştedetaylar...

Spartak Moskova'nın ilk teklifini geri çeviren Kerem, Rus kulübünün fiyat arttırmasıyla ikna oldu. işte detaylar...  Kısa süre içerisinde yeni takımına imza atacak olan milli futbolcu, çeşitli bonusların yer aldığı sözleşmeyle yıllık 3 milyon euro kazanacak ve imza parası da alacak. Spartak Moskova, 25 yaşındaki futbolcu için sarı-kırmızılılara 12 milyon euro bonservis ödeyecek. Kerem, bu sözleşmeyle yeni takımının en çok kazanan ismi olacak. Galatasaray'daki kalıp kalmayacağı belirsizliğini koruyan Kerem Aktürkoğlu, geleceğiyle ilgili kararı verdi. Spartak Moskova takımından gelen ilk teklifi geri çeviren Kerem, Rus ekibinin teklifini yükseltmesiyle ikna oldu. Milli futbolcu, kısa sürede içerisinde yeni takımına imzayı atacak.  
Spartak Moskova'nın ilk teklifini geri çeviren Kerem, Rus kulübünün fiyat arttırmasıyla ikna oldu. iştedetaylar...

Spartak Moskova'nın ilk teklifini geri çeviren Kerem, Rus kulübünün fiyat arttırmasıyla ikna oldu. işte detaylar...

 Kısa süre içerisinde yeni takımına imza atacak olan milli futbolcu, çeşitli bonusların yer aldığı sözleşmeyle yıllık 3 milyon euro kazanacak ve imza parası da alacak. Spartak Moskova, 25 yaşındaki futbolcu için sarı-kırmızılılara 12 milyon euro bonservis ödeyecek.

Kerem, bu sözleşmeyle yeni takımının en çok kazanan ismi olacak.

Galatasaray'daki kalıp kalmayacağı belirsizliğini koruyan Kerem Aktürkoğlu, geleceğiyle ilgili kararı verdi. Spartak Moskova takımından gelen ilk teklifi geri çeviren Kerem, Rus ekibinin teklifini yükseltmesiyle ikna oldu. Milli futbolcu, kısa sürede içerisinde yeni takımına imzayı atacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.