Keleş, Pakdil İçin İncir Toplayacak!

23.08.2019 - 18:10, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Keleş, Pakdil İçin İncir Toplayacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Rüstem Keleş, yazar ve fikir adamı Nuri Pakdil için incir toplayacak.

Genel Sekreteri Rüstem Keleş sosyal medya hesabı twitter üzerinden dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.   Keleş paylaşımında: “ Klas duruş mütefekkiri Nuri Pakdil üstadın Kahramanmaraş/Yörükselim mahallesindeki evi. Avludaki heybetli incir ağacının incirleri olmuş. Bir sepet toplayıp Üstada göndereceğim.”ifadelerine yer verdi. işte paylaşım: 
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Rüstem Keleş, yazar ve fikir adamı Nuri Pakdil için incir toplayacak.

Genel Sekreteri Rüstem Keleş sosyal medya hesabı twitter üzerinden dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

 

Keleş paylaşımında: “ Klas duruş mütefekkiri Nuri Pakdil üstadın Kahramanmaraş/Yörükselim mahallesindeki evi. Avludaki heybetli incir ağacının incirleri olmuş. Bir sepet toplayıp Üstada göndereceğim.”ifadelerine yer verdi.

işte paylaşım: 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.