Kazancı, Kahramanmaraş'ın takımına bu durum reva mıdır?

SPOR 07.09.2021 - 00:02, Güncelleme: 07.09.2021 - 00:02
 

Kazancı, Kahramanmaraş'ın takımına bu durum reva mıdır?

Memleket Partisi Kahramanmaraş il başkanı Emre Kazancı, Kahramanmaraş Spor’un içinde bulunduğu durum hakkında açıklamalarda bulundu.

Kazancı, “Memleketimizin ulusal alandaki tanıtım yüzü olan Kahramanmaraş Sporumuzun mevcut durumu bizleri derinden üzmektedir. Çevremizdeki neredeyse tüm illerin bir takımı gerek Süper Lig'de gerekse alt liglerde söz sahibi olmaya çalışırken memleketimizin takımı yokluklar içerisinde lige devam edip edememenin muhasebesini yapmaktadır.”dedi. İşte Başkan Kazancı’nın o açıklaması, “Mevcut iktidarın cebinde gördüğü her döneminde en yüksek oy oranlarından birini aldığı Kahramanmaraş'ın takımına bu durum reva mıdır? Takıma destek usulen yapılan kulüp ziyaretleri ile yeterli olmamaktadır. Elindeki tüm imkanlarını kullanan Kulüp Başkanı ve Yöneticileri artık kulübü ligden çekmeyi düşündüğünü yüksek sesle ifade etmektedir. Stadın yıkım kararı alınırken yine her zamanki gibi plansız hareket edilerek takımın maç oynayacağı alternatif stad bile belirlenmeden neredeyse liglerin başlayacağı hafta yıkım kararı alınmıştır.   Gerekçe olarak da taraftar suçlanmış ve stadı dolduramaması gerekçe gösterilmiştir. Sanki diğer illerde hatta Süper Ligde oynayan takımların maçları hınca hınç doluyormuş gibi uzay üssü gibi statlar ( ÖRN. Çorum Malatya Kayseri Konya Mersin)yapılırken bizim elimizdekini yıkmak en basit tabirle bu Kahraman şehrin Kahraman evlatlarına yapılmış hakarettir. Kahramanmaraşlılar kendilerine yapılan bu tavrı unutmazlar. Şunun özellikle bilinmesini isterim ki son olarak Maraş sahipsiz değildir. Maraş’ın sahibi Maraş’ın öz evlatlarıdır. Kamuoyuna saygıyla arz olunur.”  
Memleket Partisi Kahramanmaraş il başkanı Emre Kazancı, Kahramanmaraş Spor’un içinde bulunduğu durum hakkında açıklamalarda bulundu.

Kazancı, “Memleketimizin ulusal alandaki tanıtım yüzü olan Kahramanmaraş Sporumuzun mevcut durumu bizleri derinden üzmektedir. Çevremizdeki neredeyse tüm illerin bir takımı gerek Süper Lig'de gerekse alt liglerde söz sahibi olmaya çalışırken memleketimizin takımı yokluklar içerisinde lige devam edip edememenin muhasebesini yapmaktadır.”dedi.


İşte Başkan Kazancı’nın o açıklaması, “Mevcut iktidarın cebinde gördüğü her döneminde en yüksek oy oranlarından birini aldığı Kahramanmaraş'ın takımına bu durum reva mıdır? Takıma destek usulen yapılan kulüp ziyaretleri ile yeterli olmamaktadır. Elindeki tüm imkanlarını kullanan Kulüp Başkanı ve Yöneticileri artık kulübü ligden çekmeyi düşündüğünü yüksek sesle ifade etmektedir. Stadın yıkım kararı alınırken yine her zamanki gibi plansız hareket edilerek takımın maç oynayacağı alternatif stad bile belirlenmeden neredeyse liglerin başlayacağı hafta yıkım kararı alınmıştır.

 

Gerekçe olarak da taraftar suçlanmış ve stadı dolduramaması gerekçe gösterilmiştir. Sanki diğer illerde hatta Süper Ligde oynayan takımların maçları hınca hınç doluyormuş gibi uzay üssü gibi statlar ( ÖRN. Çorum Malatya Kayseri Konya Mersin)yapılırken bizim elimizdekini yıkmak en basit tabirle bu Kahraman şehrin Kahraman evlatlarına yapılmış hakarettir. Kahramanmaraşlılar kendilerine yapılan bu tavrı unutmazlar. Şunun özellikle bilinmesini isterim ki son olarak Maraş sahipsiz değildir. Maraş’ın sahibi Maraş’ın öz evlatlarıdır. Kamuoyuna saygıyla arz olunur.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.