Kazancı, Esnaf ve sanayicisinin ayağa kalkması gerekiyor!

POLİTİKA 02.05.2023 - 21:28, Güncelleme: 05.05.2023 - 18:00
 

Kazancı, Esnaf ve sanayicisinin ayağa kalkması gerekiyor!

Memleket Partisi Kahramanmaraş birinci sıra milletvekili adayı Emre Kazancı, Şehrin ayağa kalkması için esnaf ve sanayicisinin ayağa kalkması gerektiğini söyledi.

fisiltihaber.com.tr mikrofonlarına konuşan Kazancı, “Bu şehrin aya kalkması için esnafın ve sanayicisinin ayağa kakamsı lazım. Hatta ilk olarak onların ayağa kalkması lazım. Bu şehir anca öyle biraz toparlanır.”dedi. “Şehir kolay kolay ayağa kalkacağa benzemiyor” Deprem süreci hakkında konuşan Emre Kazancı şu ifadelere yer verdi, “Şehrimizin kolay kolay eski günlerine döneceğe benzemiyor. Bunun için çok ciddi bir desteğin olması lazım. Ama maalesef böyle bir kaynağın oluştuğunu göremiyoruz. Daha enkazlar bile kaldırılamamış. Burası şehrin merkezi şehrin kalbi. Daha arka mahallelerimizi saymıyorum. Şurası bir gerçek saha olan herkes bunu görüyor. Şu gün olmuş hala vatandaşın çadır sorunu çözülmüş değil. Her gün onlarca telefon alıyoruz, maalesef elimizden gelen bir şey yok. Bizlerde yetkililere ulaştırıyoruz bu talepleri. Bu şehrin aya kalkması için esnafın ve sanayicisinin ayağa kakamsı lazım. Hatta ilk olarak onların ayağa kalkması lazım. Bu şehir anca öyle biraz toparlanır. Yetkililerden sahada yeterli çalışmayı göremiyoruz.”   
Memleket Partisi Kahramanmaraş birinci sıra milletvekili adayı Emre Kazancı, Şehrin ayağa kalkması için esnaf ve sanayicisinin ayağa kalkması gerektiğini söyledi.

fisiltihaber.com.tr mikrofonlarına konuşan Kazancı, “Bu şehrin aya kalkması için esnafın ve sanayicisinin ayağa kakamsı lazım. Hatta ilk olarak onların ayağa kalkması lazım. Bu şehir anca öyle biraz toparlanır.”dedi.

“Şehir kolay kolay ayağa kalkacağa benzemiyor”

Deprem süreci hakkında konuşan Emre Kazancı şu ifadelere yer verdi, “Şehrimizin kolay kolay eski günlerine döneceğe benzemiyor. Bunun için çok ciddi bir desteğin olması lazım. Ama maalesef böyle bir kaynağın oluştuğunu göremiyoruz. Daha enkazlar bile kaldırılamamış.

Burası şehrin merkezi şehrin kalbi. Daha arka mahallelerimizi saymıyorum. Şurası bir gerçek saha olan herkes bunu görüyor. Şu gün olmuş hala vatandaşın çadır sorunu çözülmüş değil. Her gün onlarca telefon alıyoruz, maalesef elimizden gelen bir şey yok.

Bizlerde yetkililere ulaştırıyoruz bu talepleri. Bu şehrin aya kalkması için esnafın ve sanayicisinin ayağa kakamsı lazım. Hatta ilk olarak onların ayağa kalkması lazım. Bu şehir anca öyle biraz toparlanır. Yetkililerden sahada yeterli çalışmayı göremiyoruz.” 

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.