Kaybedenler Kulübü Yolda beş yıl sonra Netflix'de!

DİZİ - FİLM 10.01.2023 - 22:55, Güncelleme: 10.01.2023 - 22:55
 

Kaybedenler Kulübü Yolda beş yıl sonra Netflix'de!

Kaybedenler Kulübü’nün ikinci filmi Kaybedenler Kulübü Yolda Netflix Türkiye’de izleyici karşısına çıkıyor.

Kaybedenler Kulübü’nün ikinci filmi Kaybedenler Kulübü Yolda  Netflix Türkiye’de izleyici karşısına çıkıyor.  Kaybedenler Kulübü Yolda’nnı konusu:  Kaan ve Mete Olimpos’ta, kalabalık bir Kadıköy grubuyla yaptıkları eğlenceli tatilin sonunda, motorlarıyla İstanbul’a doğru yola çıkarlar. Ancak yolculuğun iki beklenmedik misafiri daha olacaktır. İstanbul’a doğru ilerlerken, hayat onlara ve bize yolun, yolculuğun ve ilişkilerin hiçbir zaman planlandığı gibi ilerlemediğini, bir kez daha ve oldukça sert bir biçimde gösterecektir… 18 Mart 2018’de vizyona giren ve 10 haftada 570 bin 373 kişi tarafından izlenen devam filmi sonrasında televizyonlarda ve dijital platformlarda gösterilmemişti.  
Kaybedenler Kulübü’nün ikinci filmi Kaybedenler Kulübü Yolda Netflix Türkiye’de izleyici karşısına çıkıyor.

Kaybedenler Kulübü’nün ikinci filmi Kaybedenler Kulübü Yolda  Netflix Türkiye’de izleyici karşısına çıkıyor. 

Kaybedenler Kulübü Yolda’nnı konusu: 

Kaan ve Mete Olimpos’ta, kalabalık bir Kadıköy grubuyla yaptıkları eğlenceli tatilin sonunda, motorlarıyla İstanbul’a doğru yola çıkarlar. Ancak yolculuğun iki beklenmedik misafiri daha olacaktır. İstanbul’a doğru ilerlerken, hayat onlara ve bize yolun, yolculuğun ve ilişkilerin hiçbir zaman planlandığı gibi ilerlemediğini, bir kez daha ve oldukça sert bir biçimde gösterecektir…

18 Mart 2018’de vizyona giren ve 10 haftada 570 bin 373 kişi tarafından izlenen devam filmi sonrasında televizyonlarda ve dijital platformlarda gösterilmemişti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.