Karaca, Çiftçilerimizin her zaman yanındayız!

YEREL HABERLER 27.09.2024 - 12:13, Güncelleme: 27.09.2024 - 12:13
 

Karaca, Çiftçilerimizin her zaman yanındayız!

Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca, Çiftçilerin ve esnafların her zaman yanında olduklarını söyledi.

Türkoğlu'nda üretime değer katan çiftçiler Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca'yı ziyaret etti. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Karaca, üreticinin her zaman yanında olup destek sunacaklarını söyledi.  Üretime Destek Sunuyoruz! Karaca, "Bugün belediyemizde, ilçemizin bereketli topraklarında yetişip ‘Uluslararası Geleneksel Kahramanmaraş Ağustos Fuarı’nda tanıtımını yaptığımız ürünlerin kıymetli üreticileri olan çiftçilerimizi ve esnaflarımızı ağırladık. Çiftçilerimizin ve esnaflarımızın her zaman yanındayız."dedi.
Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca, Çiftçilerin ve esnafların her zaman yanında olduklarını söyledi.

Türkoğlu'nda üretime değer katan çiftçiler Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca'yı ziyaret etti.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Karaca, üreticinin her zaman yanında olup destek sunacaklarını söyledi. 

Üretime Destek Sunuyoruz!

Karaca, "Bugün belediyemizde, ilçemizin bereketli topraklarında yetişip ‘Uluslararası Geleneksel Kahramanmaraş Ağustos Fuarı’nda tanıtımını yaptığımız ürünlerin kıymetli üreticileri olan çiftçilerimizi ve esnaflarımızı ağırladık.

Çiftçilerimizin ve esnaflarımızın her zaman yanındayız."dedi.

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.