Kara, Yaralarımızı mutlaka saracağız!

GÜNDEM 27.02.2023 - 18:17, Güncelleme: 27.02.2023 - 18:17
 

Kara, Yaralarımızı mutlaka saracağız!

Ak Parti'li Mücahit Kara, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ilk gününden itibaren gerek koordinasyon merkezinde gerek ise sahada çalışmasını sürdürüyor.

Ak Parti Onikişubat ilçe başkanı Mücahit Kara son olarak, Cumhuriyet, Malik Ejder, Binevler, 5 Nisan, Süleyman Şah, Piri Reis ve Hacı Bayram Veli mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek onların ihtiyaçlarının giderilmesi için adımlar attı. “Vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz” Yapmış oluğu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Kara, “Mahallelerimizi ziyaret ederek toplanma alanlarımızdaki hemşehrilerimizle muhabbet ettik. Eksik ve talepleri varsa ilgili kurumlara ilettik. Belediyelerimiz, kurumlarımız insanlarımıza hem ev sahipliği yapıyor, hemde kişisel bakım ve duş imkanlarından faydalanıyorlar. Milletimizin sabrı ve fedakarlığı, devletimiz, hükümetimiz ve gönüllülerimizin güç ve gayreti ile hep birlikte inancımızı kaybetmeden yaralarımızı mutlaka saracağız inşallah.”dedi.  
Ak Parti'li Mücahit Kara, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ilk gününden itibaren gerek koordinasyon merkezinde gerek ise sahada çalışmasını sürdürüyor.

Ak Parti Onikişubat ilçe başkanı Mücahit Kara son olarak, Cumhuriyet, Malik Ejder, Binevler, 5 Nisan, Süleyman Şah, Piri Reis ve Hacı Bayram Veli mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek onların ihtiyaçlarının giderilmesi için adımlar attı.

“Vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz”

Yapmış oluğu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Kara, “Mahallelerimizi ziyaret ederek toplanma alanlarımızdaki hemşehrilerimizle muhabbet ettik.

Eksik ve talepleri varsa ilgili kurumlara ilettik. Belediyelerimiz, kurumlarımız insanlarımıza hem ev sahipliği yapıyor, hemde kişisel bakım ve duş imkanlarından faydalanıyorlar.

Milletimizin sabrı ve fedakarlığı, devletimiz, hükümetimiz ve gönüllülerimizin güç ve gayreti ile hep birlikte inancımızı kaybetmeden yaralarımızı mutlaka saracağız inşallah.”dedi.

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.