Kara ve Sezal’dan örnek davranış!

YAŞAM 10.05.2020 - 19:23, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Kara ve Sezal’dan örnek davranış!

Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili Mehmet Cihat Sezal ve Ak Parti Onikişubat ilçe başkanı Mücahit Kara Kızılay’a kan bağışına bulundu.

Kan bağışı hakkında konuşan milletvekili Sezal, “Kızılay Kahramanmaraş İl Başkanlığı’nın öncülüğünde kan bağış kampanyasını yaptığımız ilk bağış ile başlatmış olduk. Tüm Hemşerilerimizi Kızılay’a kan vererek destek olmaya davet ediyorum.” dedi.   “Herkes’i kan vermeye davet ediyorum” Vatandaşları Kızılay’a kan vermeye davet eden Başkan Kara ise şu ifadelere yer verdi: “Milletvekilimiz Mehmet Cihat Sezal ve Teşkilatımız İle Kan bağışı kampanyasına destek olmak ve farkındalık oluşturmak İçin kan bağışında bulunduk. Pandemi sürecinde de gördük güçlü bir alt yapıya sahip olmak bizleri hastalık ya da acil durumlarda çok avantajlı bir hale getiriyor.     Dolayısıyla kan stokumuzda ne kadar güçlü olur ise risk ve sıkıntılı zamanlarda o kadar güçlü oluruz. Hem kendi sağlığımız açısından vücudumuza birçok faydası olan hem de gerek olduğunda bir kardeşimizin hayatını kurtaracak kan bağışı kampanyasına tüm hemşerilerimizi ve teşkilatımızı davet ediyoruz.”  
Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili Mehmet Cihat Sezal ve Ak Parti Onikişubat ilçe başkanı Mücahit Kara Kızılay’a kan bağışına bulundu.

Kan bağışı hakkında konuşan milletvekili Sezal, “Kızılay Kahramanmaraş İl Başkanlığı’nın öncülüğünde kan bağış kampanyasını yaptığımız ilk bağış ile başlatmış olduk. Tüm Hemşerilerimizi Kızılay’a kan vererek destek olmaya davet ediyorum.” dedi.

 


“Herkes’i kan vermeye davet ediyorum”


Vatandaşları Kızılay’a kan vermeye davet eden Başkan Kara ise şu ifadelere yer verdi: “Milletvekilimiz Mehmet Cihat Sezal ve Teşkilatımız İle Kan bağışı kampanyasına destek olmak ve farkındalık oluşturmak İçin kan bağışında bulunduk. Pandemi sürecinde de gördük güçlü bir alt yapıya sahip olmak bizleri hastalık ya da acil durumlarda çok avantajlı bir hale getiriyor.

 

 

Dolayısıyla kan stokumuzda ne kadar güçlü olur ise risk ve sıkıntılı zamanlarda o kadar güçlü oluruz. Hem kendi sağlığımız açısından vücudumuza birçok faydası olan hem de gerek olduğunda bir kardeşimizin hayatını kurtaracak kan bağışı kampanyasına tüm hemşerilerimizi ve teşkilatımızı davet ediyoruz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.