Kara, Devletimiz gücü ve milletimizin gayretiyle bu süreci atlatacağız

POLİTİKA 19.08.2023 - 16:38, Güncelleme: 19.08.2023 - 16:44
 

Kara, Devletimiz gücü ve milletimizin gayretiyle bu süreci atlatacağız

Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, deprem süreciyle ilgili fisiltihaber.com.tr 'ye konuştu. işte detaylar...

Ak Parti'li Kara, "Devletimiz gücü ve milletimizin gayretiyle bu süreci atlatacağız."dedi.  İşte Mücahit Kara'nın o açıklaması:  "Rabbim bu süreci bizlere bir daha yaşatmasın. İnsanlarımzı evlerini iş yerlerini kaybetti. Zor bir süreç yaşadık. İlk süreçte insanlarımızı öncelikle çadırlara sonrasında konteynerlere akabinde ise afet evlerine yerleştireceğiz.  Tabiki toplu konutlarla ilgili belirli bir kriterlerin olması gerekiyor. Hem arazinin hem zeminin devlet arazisi olması gerekiyordu bu süreci atlatık çalışmalar başladı. Yerinde dönüşüm projeleride devam ediyor. Yerinde dönüşüm için uygun zemini olanlar faydalanıyor. Diğer taraftan kırsal mahallelerizle ilgili yerinde dönüşüm geçerli. Sayın Cumhurbaşkanımız toplu konutların bir yıl içerisinde tamamlanacağını dile getirmişti. Ziyaret ettiğimiz toplu konutlarda gördüğümüz kadarıyla bu bir yıl bile sürmeyecek. Devletimiz gücü ve milletimizin gayretiyle bu süreci atlatacağız."   
Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, deprem süreciyle ilgili fisiltihaber.com.tr 'ye konuştu. işte detaylar...

Ak Parti'li Kara, "Devletimiz gücü ve milletimizin gayretiyle bu süreci atlatacağız."dedi. 

İşte Mücahit Kara'nın o açıklaması: 

"Rabbim bu süreci bizlere bir daha yaşatmasın. İnsanlarımzı evlerini iş yerlerini kaybetti. Zor bir süreç yaşadık. İlk süreçte insanlarımızı öncelikle çadırlara sonrasında konteynerlere akabinde ise afet evlerine yerleştireceğiz. 

Tabiki toplu konutlarla ilgili belirli bir kriterlerin olması gerekiyor. Hem arazinin hem zeminin devlet arazisi olması gerekiyordu bu süreci atlatık çalışmalar başladı. Yerinde dönüşüm projeleride devam ediyor.

Yerinde dönüşüm için uygun zemini olanlar faydalanıyor. Diğer taraftan kırsal mahallelerizle ilgili yerinde dönüşüm geçerli. Sayın Cumhurbaşkanımız toplu konutların bir yıl içerisinde tamamlanacağını dile getirmişti. Ziyaret ettiğimiz toplu konutlarda gördüğümüz kadarıyla bu bir yıl bile sürmeyecek. Devletimiz gücü ve milletimizin gayretiyle bu süreci atlatacağız." 

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.