Kar Yapı’da 11 Yıldır Süren Gelenek!

18.09.2019 - 19:08, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Kar Yapı’da 11 Yıldır Süren Gelenek!

Muharrem ayı ve aşure günü nedeniyle Kar Yapı müşterilerine ve vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Kar Yapı önünde düzenlenen programa vatandaşlar yoğun katılım gösterdi.     Aşure programlarının 11 yıldır gelenek haline geldiğini vurgulayan Kar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Karcıoğlu: “Bizler 11 yıldır yıl bu etkinliğimizi sürdürüyoruz. Müşteriler ve vatandaşlarımızla bu güzel anı paylaşıyoruz. Yaklaşık bizler 18 ile malzeme dağıtıyoruz. Bu illerden programımıza katılan bayilerimiz oluyor.     Vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgi oluyor. Ben bu programımıza katılan vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Muharrem ayının ise vatanımıza milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”diye konuştu.  
Muharrem ayı ve aşure günü nedeniyle Kar Yapı müşterilerine ve vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Kar Yapı önünde düzenlenen programa vatandaşlar yoğun katılım gösterdi.

 

 

Aşure programlarının 11 yıldır gelenek haline geldiğini vurgulayan Kar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Karcıoğlu: “Bizler 11 yıldır yıl bu etkinliğimizi sürdürüyoruz. Müşteriler ve vatandaşlarımızla bu güzel anı paylaşıyoruz. Yaklaşık bizler 18 ile malzeme dağıtıyoruz. Bu illerden programımıza katılan bayilerimiz oluyor.

 

 

Vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgi oluyor. Ben bu programımıza katılan vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Muharrem ayının ise vatanımıza milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.