Kaptan Pengu ve Arkadaşları Kahramanmaraş’ta!

YEREL HABERLER 21.01.2023 - 20:30, Güncelleme: 21.01.2023 - 20:30
 

Kaptan Pengu ve Arkadaşları Kahramanmaraş’ta!

Kahramanmaraş’ta yarıyıl tatilinin ilk gününde TRT Çocuk lisanslı ‘Kaptan Pengu ve Arkadaşları’ adlı tiyatro gösterisini miniklerle buluştu.

Çocukların tatil dönemini daha eğlenceli hale getirmek için çeşitli etkinlikler organize eden Büyükşehir Belediyesi, yarıyıl tatilinin ilk gününde TRT Çocuk lisanslı ‘Kaptan Pengu ve Arkadaşları’ adlı tiyatro gösterisini miniklerle buluşturdu. Minikler, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde iki seans şeklinde sahnelenen tiyatro gösterisine adeta akın etti.  TRT Çocuk ekranlarının sevilen çizgi film kahramanlarından Kaptan Pengu ve arkadaşlarının maceralarını konu alan müzikal gösteri, çocukları bir yandan eğlendirirken bir yandan da çevre kirliliği, su tasarrufu ve geri dönüşüm gibi pek çok konuda bilgiler aktardı. 
Kahramanmaraş’ta yarıyıl tatilinin ilk gününde TRT Çocuk lisanslı ‘Kaptan Pengu ve Arkadaşları’ adlı tiyatro gösterisini miniklerle buluştu.

Çocukların tatil dönemini daha eğlenceli hale getirmek için çeşitli etkinlikler organize eden Büyükşehir Belediyesi, yarıyıl tatilinin ilk gününde TRT Çocuk lisanslı ‘Kaptan Pengu ve Arkadaşları’ adlı tiyatro gösterisini miniklerle buluşturdu.

Minikler, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde iki seans şeklinde sahnelenen tiyatro gösterisine adeta akın etti. 

TRT Çocuk ekranlarının sevilen çizgi film kahramanlarından Kaptan Pengu ve arkadaşlarının maceralarını konu alan müzikal gösteri, çocukları bir yandan eğlendirirken bir yandan da çevre kirliliği, su tasarrufu ve geri dönüşüm gibi pek çok konuda bilgiler aktardı. 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.