Kaplan Akademi Kahramanmaraş’ta açıldı!

EĞİTİM 15.08.2020 - 20:50, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Kaplan Akademi Kahramanmaraş’ta açıldı!

Türkiye’nin en prestijli üniversiteye hazırlık markalarından Kaplan Akademi artık Kahramanmaraş’ta. Kahramanmaraş Kaplan Akademi Özel Öğretim Kursu’nun kuruculuğunu eğitim ve yayıncılık camiasının sevilen isimlerinden Selim Işık üstlendi.

Maraş Fısıltı Gazetesi olarak, Kahramanmaraş Kaplan Akademi Özel Öğretim Kursu’na dair merak edilenleri sizler için kurum müdürü Selim Işık  ve eğitim koordinatörü deneyimli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Kurtuluş Şükür’den öğrendik.     Üniversiteye hazırlık sürecinin gençler için kritik bir öneme haiz olduğunu ifade eden Selim Işık,“Kaplan Akademi olarak, güçlü öğretmen kadromuz, farklı markalarla zenginleştirilmiş yayın dokuman setimiz ve en önemlisi de düzenli ders ve etüt programlarımızla Kahramanmaraşlı üniversite adaylarına hizmet etmek için hazırız.”dedi.     Kahramanmaraş Kaplan Akademi öğretmen kadrosunun en önemli farkının tüm Türkiye’de öğrencilerin beğenerek kullandığı Kaplan Akademi Yayıncılık kitaplarına olan katkısı olduğunu ifade eden Işık, “Öğretmenlerimiz yaz aylarında yayınevinin Ankara’daki merkezinde, sezon içerisinde de Kahramanmaraş Kaplan Akademi’deki stüdyoda yayın hazırlık çalışmalarına katılmaktalar. Bu vesileyle akademik olarak zinde kalmaktalar ve ÖSYM’nin soru tarzlarına ve yönelimlerine uyum sağlamaktalar. Bu durum öğrencilerimiz tarafından beğeniyle karşılanmaktadır.” Diye konuştu.     Türkçe Öğretmeni Kurtuluş Şükür ise TYT ve AYT’de Türkçe dersinin öneminin her geçen gün arttığına dikkat çekerek şunları ifade etti: “Öğrencilerimizin başarısı bizim başarımız. Kadromuz büyük bir özveriyle öğrencilerimizin başarısı için çalışmakta. 2021 TYT ve AYT sınavlarında büyük bir başarıya imza atacağımıza inanıyoruz.”   Kaplan Akademi adres: İsmetpaşa Mahallesi, 10. Sokak. Tel:  0344 223 11 22
Türkiye’nin en prestijli üniversiteye hazırlık markalarından Kaplan Akademi artık Kahramanmaraş’ta. Kahramanmaraş Kaplan Akademi Özel Öğretim Kursu’nun kuruculuğunu eğitim ve yayıncılık camiasının sevilen isimlerinden Selim Işık üstlendi.

Maraş Fısıltı Gazetesi olarak, Kahramanmaraş Kaplan Akademi Özel Öğretim Kursu’na dair merak edilenleri sizler için kurum müdürü Selim Işık  ve eğitim koordinatörü deneyimli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Kurtuluş Şükür’den öğrendik.

 

 

Üniversiteye hazırlık sürecinin gençler için kritik bir öneme haiz olduğunu ifade eden Selim Işık,“Kaplan Akademi olarak, güçlü öğretmen kadromuz, farklı markalarla zenginleştirilmiş yayın dokuman setimiz ve en önemlisi de düzenli ders ve etüt programlarımızla Kahramanmaraşlı üniversite adaylarına hizmet etmek için hazırız.”dedi.

 

 

Kahramanmaraş Kaplan Akademi öğretmen kadrosunun en önemli farkının tüm Türkiye’de öğrencilerin beğenerek kullandığı Kaplan Akademi Yayıncılık kitaplarına olan katkısı olduğunu ifade eden Işık, “Öğretmenlerimiz yaz aylarında yayınevinin Ankara’daki merkezinde, sezon içerisinde de Kahramanmaraş Kaplan Akademi’deki stüdyoda yayın hazırlık çalışmalarına katılmaktalar. Bu vesileyle akademik olarak zinde kalmaktalar ve ÖSYM’nin soru tarzlarına ve yönelimlerine uyum sağlamaktalar. Bu durum öğrencilerimiz tarafından beğeniyle karşılanmaktadır.” Diye konuştu.

 

 

Türkçe Öğretmeni Kurtuluş Şükür ise TYT ve AYT’de Türkçe dersinin öneminin her geçen gün arttığına dikkat çekerek şunları ifade etti: “Öğrencilerimizin başarısı bizim başarımız. Kadromuz büyük bir özveriyle öğrencilerimizin başarısı için çalışmakta. 2021 TYT ve AYT sınavlarında büyük bir başarıya imza atacağımıza inanıyoruz.”

 

Kaplan Akademi adres: İsmetpaşa Mahallesi, 10. Sokak. Tel:  0344 223 11 22

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.